Zelfstandige Front Office & Sales Collega

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Zelfstandige Front Office & Sales Collega

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Mölke ( www.molke.nl ) is een familiebedrijf gelegen in Zuna tussen Rijssen en Nijverdal aan het riviertje de Regge. We zijn een veelzijdig recreatiebedrijf met o.a. een vakantiepark, partycentrum, kindvriendelijk restaurant en bieden verschillende dagactiviteiten aan: bowlen, varen op de Regge en veel meer. Voor versterking van ons front office-team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Onze front office is hét kloppende hart van het bedrijf. In deze functie ben je een onmisbare schakel in het werkproces. In- en uitchecken van vakantiegasten, reserveringen, balie- en administratieve werkzaamheden en bovenal zorgen voor een tevreden gast: dat is dan ook direct wat ons werk zo leuk maakt. Iedere dag ga jij voor onvergetelijke herinneringen voor onze gasten. Leuk voor jou: bij ons is geen dag hetzelfde.

Taken bestaan onder andere uit

  • Je draagt zorg voor het in- en uitchecken van gasten, sleuteluitgifte, afrekeningen en alle administratieve handelingen die dit met zich mee brengt;
  • Je brengt offertes uit voor feesten en vakanties;
  • Je ontvangt gasten met een glimlach en een kopje koffie of thee; checkt ze in en bij een probleem stuur jij de technische dienst of huishoudelijke dienst aan om het zo snel mogelijk op te lossen;
  • Telefonische afhandeling van allerlei vragen: alles komt voorbij!

Jouw specificaties

  • (Bezig met) HBO of MBO opleiding (min. niveau 4);
  • Je bent sociaal, hulpvaardig en altijd lekker vrolijk: dat willen we namelijk ook overbrengen op onze gasten;
  • Commercieel: ideeën en nieuwe initiatieven worden beloond. Of je nu een uur of 3 jaar bij ons werkt;
  • Flexibele inzetbaarheid (o.a. weekenden en vakanties);
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden in Nederlands, Engels en Duits;
  • Je bent geordend, goed in multitasking en kunt prioriteiten stellen.

Ben jij de zelfstandige front office & sales collega met organisatietalent en heb je affiniteit met vakantie vieren en horeca? Als je daarnaast stressbestendig bent en kwaliteitsverbetering als voorwaarde in je werk stelt, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden

Een bijzondere werksfeer. Mölke is een familiebedrijf waarin de sfeer onder collega’s voorop staat. Wij geloven erin dat deze sfeer de basis is voor de sfeer die wij over willen brengen op onze gasten. Je moet gaan vergeten dat je aan het werk bent, dan zijn de gasten tevreden, jij en wij. In deze omgeving kun jij je helemaal ontplooien en bovendien groeien. Mölke is ambitieus, hier vertellen we je graag meer over.