Zaterdagkracht Kassa

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Zaterdagkracht Kassa

9 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Je bent hier:

Ben jij met een glimlach op je gezicht klant- en servicegericht en zoek je een leuke bijbaan of parttime baan? Kom werken bij onze vestiging in Eindhoven!

Datum plaatsing: 8 juli 2019 Vacaturenummer: 1053318 Dienstverband: Oproep Vestiging: Eindhoven Niveau: LBO/VMBO/MAVO Zaterdagkracht Kassa

De organisatie

Op 8 april 2008 is HANOS Eindhoven geopend. Het pand met 17.000 m2 winkeloppervlakte, bevat naast alle reguliere afdelingen zoals vers, food, non-food ook een grote showroom voor het assortiment van onze partners Kaja Horeca Interieur en grootkeukentechniek.
Dat HANOS Eindhoven in de ‘Stad van de Techniek’ is gebouwd is terug te zien in het DNA van de groothandel: innovatie staat hoog in het vaandel. Uiteraard gepaard met een diep én breed assortiment en uitmuntende service.

De afdeling

De kassa- en receptiemedewerkers zijn voor de klant vaak het gezicht van de vestiging, vandaar dat sociale vaardigheden erg belangrijk zijn in deze baan.
Van onze collega’s wordt verwacht dat de klant vlot en netjes geholpen wordt en vriendelijk te woord wordt gestaan. Het gaat om de afsluiting van het verkoopproces, dus het is belangrijk dat de klant met een goed gevoel de vestiging verlaat.

De functie

Voor Eindhoven zijn wij op zoek naar een enthousiaste Medewerker Kassa. Het is belangrijk dat je iedere zaterdag beschikbaar bent van 7.00 uur tot 16.00 uur. Je zorgt voor een correcte afrekening van de door de klant gekochte producten.
Als Kassamedewerker verleen je een prettige service en zorgt voor een juiste kassabon/factuur. Ten slotte ben je verantwoordelijk voor alle overige voorkomende werkzaamheden op de kassa afdeling. Kortom: je bent ons visitekaartje, door jou komt onze klant graag terug naar onze vestiging!