Vrijwilligers

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Vrijwilligers

12 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Het Ir. D.F. Woudagemaal in Lemmer is het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld. Sinds 1998 staat het gemaal op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Ruim 100 enthousiaste vrijwilligers zijn dagelijks actief als rondleider of kassamedewerker in het Woudagemaal en bezoekerscentrum. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers!

In september begint meestal de nieuwe opleiding voor vrijwilligers. Mocht u interesse hebben om ca. 1 dag per 3 weken de bezoekers te ontvangen of de bezoekers een onvergetelijke rondleiding te geven door het prachtige Woudagemaal, kunt u dit melden bij de coördinator, de heer . of telefoonnummer: of

“Na mijn werkzame periode als Milieu-inspecteur bij Wetterskip Fryslân heb ik mij aangemeld om naast mijn interesse voor het Woudagemaal ook wat in de sfeer van Wetterskip Fryslân te blijven. Ik heb het daarna allemaal zeer positief ervaren. Het introductiegesprek, de opleiding(o.a. een aantal dagen meelopen met ervaren rondleiders), de begeleiding, de rondleiders- en kassière familie en het rondleiden van de bezoekers jong en oud, prachtig!