Vrijwilligers

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Vrijwilligers

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Werken als vrijwilliger bij de Dierenambulance Amsterdam
x

Bij de Dierenambulance Amsterdam zetten zo’n 100 vrijwilligers zich 24 uur per dag, 7 dagen per week in voor de dieren in (medische) nood.

Vrijwilligerswerk bij de Dierenambulance Amsterdam is niet alleen leuk en leerzaam, maar ook uitdagend en vooral heel dankbaar. Je komt in aanraking met verschillende mensen, in verschillende situaties. Dieren staan bij ons natuurlijk centraal, maar in veel situaties bied je ook hulp aan mensen. Je betekent voor zowel dier als mens vaak echt een verschil, en daar doen we het met z’n allen voor.

Heb jij ook een groot dierenhart en draag je ook mensen een warm hart toe, kom dan ons gedreven team vrijwillige dierenliefhebbers versterken!

Vrijwilligers hebben we nooit genoeg. Om 24 uur per dag klaar te kunnen staan voor de dieren in Amsterdam e.o. zijn per week alleen al 105 mensen nodig.
Overdag en ’s avonds werken we het liefst in 2-tallen: 2 centralisten op de meldkamer en 2 ambulances met op elke ambulance een chauffeur en een dierenhulpverlener. Tijdens de nachtdienst werkt er een centralist op de meldkamer en rijd er een ambulance met een chauffeur en dierenhulpverlener. Dat zijn dus 15 mensen per 24 uur, 105 mensen per week. Op dit moment hebben we zo’n 125 vrijwilligers bij ons in dienst. Zou er nooit een vrijwilliger vrij willen, op vakantie gaan of ziek worden, dan zouden we genoeg hebben. Maar dat is helaas niet de realiteit.