Uitbesteden van uw klantenservice naar Suriname

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Uitbesteden van uw klantenservice naar Suriname

31 oktober 2016 Klantenservice Suriname 0

Suriname geldt na Nederland en Belgiƫ als derde land met de meeste Nederlands sprekenden mensen. Als lagelonenland en land waar de bevolking veel affiniteit heeft met Nederland is voor veel bedrijven de keus om de klantenservice uit te besteden redelijk snel gemaakt.
We gaan er vanuit dat u zorgvuldig te werk wilt gaan indien u uw klantenservice wilt uitbesteden aan een callcenter in Suriname, op bijna 8000 km afstand van Nederland en met een tijdsverschil van 4 uur in de wintertijd en 5 uur in de zomertijd.

Uitbesteden van uw klantenservice naar Suriname doet u pas nadat u zich ervan overtuigd heeft dat uw klantcontacten op de juiste wijze zullen worden afgehandeld. Bij het afhandelen van klantcontacten zijn de volgende zaken belangrijk:

  • Wordt de klant correct behandeld en wordt de klantvraag goed beantwoord?
  • Wordt er door callcenter medewerkers op de juiste manier gebruik gemaakt van de ICT systemen zodat u als opdrachtgever altijd kunt zien hoe de medewerker een klantcontact heeft afgehandeld?
  • Wordt de juiste tone-of-voice gebruikt?
  • Wordt er in de planning rekening gehouden met piektijden en seizoensdrukte?
  • En nog veel meer relevante zaken die ervoor moeten dat het uitbesteden van uw klantenservice zorgeloos kan geschieden

Aangezien wij goede contacten onderhouden met Surinaamse callcenters en goed op de hoogte zijn van hun werkwijze kunnen wij als geen ander de vertaalslag maken van uw wensen en eisen naar de daadwerkelijke uitbesteding van uw klantenservice.

Winst door het tijdsverschil met het callcenter in Suriname

Door het tijdsverschil tussen Nederland en Suriname (in Suriname is het 4 uur (wintertijd) of 5 uur (zomertijd) eerder) wordt de tijd waarin email berichten van klanten kunnen worden beantwoord aanzienlijk vergroot. Zo zou de klantenservice om 08.00 Nederlandse tijd kunnen starten en doorgaan tot 22.00 Nederlandse tijd, omdat het dan in Suriname nog 17.00 is.