Travel Consultant

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Travel Consultant

26 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Travel Consultant (Maastricht)

Omdat ons klantenbestand regelmatig wordt uitgebreid met interessante nieuwe klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die tijdelijk het team van Travel Consultants in Maastricht komt versterken. Het is een uitdagende en veelzijdige functie waarbij je alle reisaanvragen zelfstandig van A-Z verwerkt.

Het bedrijf en de cultuur

VCK Travel is een Nederlandse onderneming met 250 medewerkers en 7 kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. Transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf biedt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

We hebben een goed HR beleid, dat bijdraagt aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, regelmatig een gezellige BBQ en bij gelegenheid een borrel, zorgen voor een collegiale sfeer.

De functie en de inhoud

Voor ons kantoor in Maastricht zijn wij op zoek naar een tijdelijke enthousiaste en gedreven adviseur. Omdat jij de reisaanvragen met de specifieke wensen van de klant van A-Z verwerkt, zijn jouw werkzaamheden zeer divers en is geen enkele dag hetzelfde. Niet alleen treinreserveringen of hotelboekingen, maar ook vluchten, visa, facturatie en kwaliteitscontroles behoren tot jouw takenpakket. Heb jij die ervaring of ben jij een starter in de zakelijke reisbranche? Beide zijn mogelijk. Als jij er van houdt om samen met jouw collega’s er naar te streven om net dat beetje extra service te verlenen, dan zoeken wij jou. Met een gezonde dosis humor en optimisme pas je goed in het gezellige team van collega’s die jou graag willen ontmoeten.