Travel Consultant Groepen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Travel Consultant Groepen

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Travel Consultant Groepen (Den Haag)

Omdat ons klantenbestand regelmatig wordt uitgebreid met interessante nieuwe klanten, zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s die het team van Travel Consultants in Den Haag komt versterken. Het is een uitdagende en veelzijdige functie waarbij je alle reisaanvragen zelfstandig van A-Z verwerkt voor de afdeling groepticketing.

Het bedrijf en de cultuur

VCK Travel is een Nederlandse onderneming met 250 medewerkers en 7 kantoren verspreid over het land. Wij zijn een open bedrijf met een eerlijke en duidelijke communicatie naar klanten en medewerkers. Transparantie en integriteit in onze werkwijze staan boven alles. Het grote aantal verschillende functies binnen ons bedrijf biedt volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

We hebben een goed HR beleid, dat bijdraagt aan een fijne werkplek. Een jaarlijks kerstfeest, regelmatig een gezellige BBQ en bij gelegenheid een borrel, zorgen voor een collegiale sfeer.

De functie en inhoud

Voor ons kantoor in Den Haag zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven adviseur. Omdat jij de reisaanvragen van groepen vanaf meer dan tien reizigers van A-Z verwerkt, zijn jouw werkzaamheden zeer divers en is geen enkele dag hetzelfde. Niet alleen treinreserveringen of hotelboekingen, maar ook vluchten, visa, facturatie en kwaliteitscontroles behoren tot jouw takenpakket. Samen met jouw collega’s van de afdeling groepticketing streef jij ernaar altijd net dat beetje extra service te verlenen en houd je rekening met de specifieke wensen van de klant. Met een gezonde dosis humor en optimisme pas je goed in het gezellige team van collega’s die jou graag willen ontmoeten.