Traineeship Serviceadviseur

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Traineeship Serviceadviseur

26 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Traineeship Serviceadviseur

Locatie

Tiel

Opdrachtgever

De Waal Autogroep

Wil jij jezelf in één jaar ontwikkelen tot Serviceadviseur en doe jij dat graag met ijzersterke premium automerken? Solliciteer dan nu voor het De Waal

Traineeship tot serviceadviseur

Wat je doet

Het De Waal Traineeship is een programma binnen De Waal Autogroep, bedoeld voor studenten met commerciële ambities. Gedurende 12 maanden zal je opgeleid worden als volwaardig serviceadviseur. Tijdens deze opleiding komen alle onderdelen van het servicevak aan de orde. Op deze manier krijg je de kans om het beste uit jezelf te halen en uitstekende eindresultaten neer te zetten. Aan het eind van dit jaar ben jij een allround Serviceadviseur van Volkswagen, Audi, SKODA of SEAT!

De serviceadviseur is een belangrijke schakel tussen de klant en de werkplaats. In deze functie ben je medebepalend voor de servicegraad van het bedrijf en de tevredenheid van de klant. Dit vergt een commerciële instelling, sterke communicatieve vaardigheden en doorzettings- en incasseringsvermogen.

Het De Waal Traineeship is een intensief programma. Tijdens het Traineeship krijg je een breed beeld van de serviceorganisatie. De opdrachten zijn individueel en vragen om grote zelfstandigheid, maar je staat er uiteraard nooit alleen voor. Bij De Waal draait alles om resultaatgericht samenwerken. Je zit zelf aan het stuur, maar je hebt een team en een begeleider achter je staan. Je kunt rekenen op hun support. Met je begeleider stel je een persoonlijk ontwikkelprogramma op.