Telefoniste/Receptioniste

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Telefoniste/Receptioniste

11 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Locatie: Veenendaal

Admicom groeit door. En daar hebben wij jou bij nodig! Jij kan bij ons aan de slag als Telefoniste / Receptioniste (24 uur).

Als Telefoniste / Receptioniste ben je het visitekaartje van Admicom. Jij bedient de telefooncentrale en je ontvangt onze gasten. Het inkomend telefoon- en mailverkeer leg je vast in onze software. En je zorgt ervoor dat alle telefoontjes op de juiste plek terechtkomen. Je onderhoudt contact met leveranciers. Je zorgt voor de facilitaire bestellingen, maar je werkt ook diverse correspondentie uit. Bij jou is dus echt geen dag hetzelfde.

Wij bieden jou: 
Een uitdagende functie binnen een gezonde en groeiende organisatie. Een organisatie die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. De sfeer binnen ons familiebedrijf kenmerkt zich als informeel, pragmatisch, integer en kwaliteitsbewust. Dit wordt ondersteund met goede arbeidsvoorwaarden waarbij een langdurige samenwerking het uitgangspunt is. Uiteraard bieden we je de mogelijkheid jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van opleidingen. Door middel van bedrijfsfruit en de mogelijkheid om deels op onze kosten naar de sportschool te gaan, dragen we graag een steentje bij aan jouw gezonde levensstijl.