Telefoniste/Administratief Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Telefoniste/Administratief Medewerker

12 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

(t)

Werken bij Portacon?

Telefoniste/administratief medewerker (Fulltime):

Wie zoeken wij?

Wil je graag werken bij een jong dynamisch bedrijf en hou je van aanpakken in een team met leuke collega’s? Dan zijn we op zoek naar jou! Lees snel verder en laat ons weten of de functie telefoniste/administratief medewerker wat voor je is.

Hoe ziet je de dag er uit?

Je start de dag met koffie of thee en maakt een praatje met je collega’s die binnen komen. Als de telefoon gaat neem jij die op en sta je onze klanten, leveranciers en relaties vriendelijk en professioneel te woord. Je verbindt deze door naar je collega’s of je verwerkt gelijk telefonische bestellingen in ons ERP systeem. Als je geen telefoon krijgt ben je bezig met administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van orders en klantgegevens, ontvangst van klanten, producten invoeren en mailverkeer verwerken binnen ons bedrijf.

Wat moet je kunnen om bij ons te komen werken?

Je bent klantgericht, vriendelijk, staat stevig in je schoenen en je hebt een vlotte telefoonstem. Uiteraard kun je ook goed luisteren. Het is ook wel handig dat je kunt omgaan met Outlook en ons ERP systeem (SAP), of dat je dit in ieder geval snel onder de knie hebt. Overdag kan het best druk worden en blijft de telefoon rinkelen, daarom is het wel fijn dat je stressbestendig en flexibel bent. Oh ja, soms belt er iemand uit het buitenland, dus Engels spreken is een pré.