Telefoniste

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Telefoniste

29 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Lamberink Makelaars & Adviseurs is een zelfstandige en veelzijdige makelaarsorganisatie dat inmiddels meer dan 30 jaar bestaat. Met een enthousiast team van 65 medewerkers bieden we vanuit 10 vestigingen verspreid over Noordoost-Nederland complete dienstverlening op het gebied van wonen, bedrijfshuisvesting, vastgoedbeheer, financieren en verzekeren. Als partner in Dynamis werken we samen met 13 vooraanstaande makelaarskantoren in het land met totaal 40 vestigingen. Naast regionale diepgang bieden we als Dynamis partner ook landelijke dekking.

Voor onze hoofdvestiging in Assen zoeken we voor de periode augustus 2019 t/m januari 2020 een

Telefoniste / Receptioniste (20 uur per week)

Het betreft een tijdelijke vervanging.

Tot jouw takenpakket hoort onder meer: binnenkomende telefoontjes correct behandelen, afspraken inplannen voor bezichtigingen, bezoekers gastvrij ontvangen en wegwijs maken, lichte administratieve en huishoudelijke taken en het agendabeheer van de makelaars. Voor onze klanten ben jij het eerste aanspreekpunt, dus ben je het visitekaartje van ons bedrijf.
Profiel

  • Uitstekende contactuele vaardigheden
  • MBO opleiding Secretarieel / Receptie
  • Zelfstandige en accurate werkhouding
  • Je bent flexibel en kunt snel schakelen
  • Je woont in Assen of directe omgeving
  • Ervaring met Realworks is een pre

Ervaring voor deze functie is niet persé vereist. Ook als je schoolverlater bent en je denkt dit is precies een baan voor mij: voel je welkom om te solliciteren.

De juiste kandidaat bieden wij naast een goede marktconforme salariëring, een leuke en uitdagende baan in een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Interesse? Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Vragen? Neem contact op