Telefonist(e)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Telefonist(e)

27 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Telefonist(e)

Voor ons hoofdkantoor in Middelburg zijn wij per direct op zoek naar een fulltime en/of parttime klantgerichte en flexibele telefonist(e).

Taken en verantwoordelijkheden
De telefonist(e) is het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het klantvriendelijk en efficiƫnt beantwoorden van de inkomende telefoongesprekken. Je draagt zorg voor een juiste doorschakeling van inkomende telefoongesprekken. Tevens verwerk je ritaanvragen en mutaties in het operationele softwarepakket.

Wie zoeken wij?
Een communicatief sterke, klantvriendelijke, proactieve, stressbestendige telefonist(e) met een prettige telefoonstem. Je hebt MBO werk- en denkniveau, goede geografische kennis en goede computervaardigheden. De Engelse taal beheers jij in woord en geschrift. Daarnaast heb je geen 9 tot 17 mentaliteit, ben je bereid om indien gevraagd in het weekend te werken en voel jij je als een vis in het water binnen een snelle en dynamische werkomgeving.

Wat bieden wij?
Een uitdagende en afwisselende functie (zowel fulltime als parttime mogelijk) op maandag t/m vrijdag tussen 7:00 uur en 17:00 uur op ons hoofdkantoor in Middelburg. Prima arbeidsvoorwaarden conform CAO Taxivervoer.

Reageren?
Ben jij de telefonist(e) waar wij naar op zoek zijn? Stuur dan zo snel mogelijk een sollicitatiebrief en CV toe via of door te reageren via de sollicitatie button en misschien sta jij binnenkort onze klanten al te woord!

Voor meer informatie over de vacature kan telefonisch contact opgenomen worden met de afdeling personeelszaken via