Telefoniste

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Telefoniste

16 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

MET 450 PROFESSIONALS MAKEN WIJ PRACHTIGE BOEKEN EN TIJDSCHRIFTEN IN ALLERLEI SOORTEN EN MATEN. DIT DOEN WE OP 3 VESTIGINGEN: WILCO B.V. TE AMERSFOORT, WILCO ZUTPHEN B.V. EN BARIET TEN BRINK B.V. TE MEPPEL.

WIL JIJ OOK WERKEN BIJ ÉÉN VAN DE MEEST TOONAANGEVENDE GRAFISCHE BEDRIJVEN VAN NEDERLAND? KIJK DAN OF ÉÉN VAN ONDERSTAANDE VACATURES JE AANSPREEKT EN LAAT VAN JE HOREN. WELLICHT ZOEKEN WIJ JOU!

WILCO BV IS PER DIRECT OP ZOEK NAAR

GRAFISCH VAKPERSONEEL – AMERSFOORT

Wie zoeken wij ?

Voor onze vestiging in Amersfoort zoeken wij flexibele, enthousiaste, zelfstandige en kwaliteitsgerichte grafische operators. Je hebt technisch inzicht, weet van aanpakken en hebt ervaring als nabewerker. Een grafische opleiding is een pre. Je bent bereid in 3-ploegendienst te werken en bent woonachtig in de omgeving van Amersfoort.

De functie

We zijn per direct op zoek naar bedieners/machinevoerders voor het vouwen, binden, vergaren, snijden, naaien en overlijmen op onze vestiging in Amersfoort. Elke van deze grafische productiefuncties draagt bij aan het tot stand komen van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct: het boek. Dit doe je door het in- en afstellen van de machine, het bedienen van de machine, het controleren van de kwaliteit en volledigheid en het tijdig aanvullen van het productiemateriaal.

De functies worden uitgevoerd in een 3-ploegendienst:

Wat bieden wij?

Een baan in een dynamische, gezonde organisatie met een zeer modern machinepark. Je krijgt een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week in een 3-ploegendienst. Dit betekent veel vrije tijd en een leuke ploegentoeslag (22,7%)! De Grafimedia cao wordt gehanteerd. De salarisschaal en het salaris zijn afhankelijk van de functie en ervaring. Wilco kent bedrijfseigen regelingen, zoals een collectieve zorgverzekering en fiscaal voordelig fitnessen of fiscaal voordelig een fiets/laptop/tablet aanschaffen.

Voor meer info kun je contact opnemen met Constan Michiels, Manager Binderij ) Wil jij bij ons komen werken? Mail je motivatie + CV naar Renske Legerstee (P&O): .

TELEFONISTE (Parttime)

Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring als telefonist(e). Je hebt een prettige telefoonstem, bent representatief, proactief en flexibel en bezit uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast ben je woonachtig in de omgeving van Amersfoort

De functie

De functie behoort tot de afdeling Receptie, welke bemand wordt door twee medewerkers. De afdeling wordt aangestuurd door het ‘Hoofd Administratie’.

De functie bestaat hoofdzakelijk uit het beantwoorden van de telefoon. Daarnaast zullen er af en toe andere voorkomende, licht administratieve werkzaamheden zijn. Je werkt wekelijks op vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur met een half uur pauze.

Wat bieden wij?

Een leuke parttime baan (8 uur per week) in een prettige en dynamische werkomgeving. Je krijgt een tijdelijk contract met uitzicht op vast. De Grafimedia cao wordt gehanteerd. Het salaris is marktconform. Je krijgt korting op je zorgverzekering bij Menzis of Zilveren Kruis en kunt fiscaal voordelig fitnessen of een fiets/laptop/tablet aanschaffen.

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Erik Lukassen, Hoofd Administratie )

Interesse?

Mail je cv + een korte, krachtige motivatie naar
Renske Legerstee (P&O) per mail

GRAFISCH VAKPERSONEEL – ZUTPHEN

Wie zoeken wij?

Voor onze vestiging Zutphen, zijn wij opzoek naar flexibele, enthousiaste, nauwkeurige, zelfstandige en kwaliteitsgerichte grafische operators. Vanzelfsprekend heb je technisch inzicht. Je hebt ervaring als drukker, vouwer, snijder of binder. Voor de vergaarfunctie is geen ervaring vereist. Een grafische opleiding is een pre. Je bent bereid in een 3-ploegenrooster te werken en bent woonachtig in de omgeving van Zutphen.

De functies

Voor de drukkerij zijn we op zoek naar een rotatiedrukker en een offsetdrukker zwart . In deze functies ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het drukproces aan onze moderne Heidelberg zwart persen of onze Timson rotatie persen.

Voor de afdeling nabewerking zijn we op zoek naar vouwers , binders , vergaarders en een snijder . Als vouwer of snijder ben je zelfstandig verantwoordelijk voor het bedienen van de moderne MBO en Heidelberg vouwmachines of de Polar snijmachine. Als binder ben je verantwoordelijk voor de gehele Bolero bindlijn (vergaren, snijden, binden). Als vergaarder leg je katernen in (onderdeel bindlijn).

Uiteindelijk draagt elke van deze grafische productiefunctie bij aan het tot stand komen van een kwalitatief hoogwaardig eindproduct: het boek. Dit doe je door het in- en afstellen van de machine, het controleren van de kwaliteit en volledigheid en het tijdig aanvullen van het productiemateriaal.

De functies worden uitgevoerd in 3-ploegendienst:

  1. • een week nachtdienst van 22.00-06.00 uur (4 nachten, te beginnen op maandagavond)
  1. • een week late dienst van 14.00-22.00 uur, maar vrijdag van 12.00-18.00 uur
  1. • een week vroege dienst van 06.00-14.00 uur, maar vrijdag van 06.00-12.00 uur.

Wat bieden wij?

Een baan in een dynamische, gezonde organisatie met een zeer modern machinepark en informele cultuur. Je krijgt een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast. Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week in een 3-ploegendienst. Dit betekent veel vrije tijd en een leuke ploegentoeslag (22,7%)! De Grafimedia cao wordt gehanteerd. Daarnaast hebben we bedrijfseigen regelingen, zoals een collectieve zorgverzekering en fiscaal voordelig fitnessen of een fiets/laptop/tablet aanschaffen.