Telefonist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Telefonist

23 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Telefonist

Job alerts Contact

Componence Asset List

Telefonist

Parnassia Groep zoekt met spoed voor de afdeling Telefonie in Den Haag stressbestendige telefonisten met ervaring.

Functieomschrijving

Vind jij het leuk om onze bellers verder te helpen? Is jouw drijfveer dat elk gesprek een tevreden klant oplevert? Dan zoeken wij jou!
In verband met vertrek van enkele collega’s en uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij per direct versterking voor ons team telefonisten.
Als telefonist ben je het visitekaartje van Parnassia Groep. Vaak ben je het eerste aanspreekpunt en een vraagbaak voor bellers die iets of iemand zoeken binnen de organisatie. Je beantwoordt uiteenlopende telefoontjes van patiĆ«nten, familie, verwijzers en andere relaties van de verschillende zorgbedrijven uit alle regio’s van Parnassia Groep.
Werkzaamheden:

  • Je neemt telefoontjes aan, beantwoordt vragen of verbindt bellers door naar het juiste organisatieonderdeel
  • Op specifieke tijden neem je crisismeldingen aan en verwerk je nieuwe inschrijvingen of overplaatsingen van patiĆ«nten in Psygis Quarant
  • Je verricht afwisselend met je collega’s aanvullende werkzaamheden zoals het beheer van de e-mailbox of controle van bereikbaarheidsgegevens
  • Je signaleert naar aanleiding van telefoontjes eventuele tekortkomingen in de interne organisatie en koppelt deze terug aan collega’s

Team Telefonie maakt deel uit van het Service Centrum van Parnassia Groep. Het team is werkzaam op locatie President Kennedylaan 15 in Den Haag. In de nabije toekomst gaan we op deze locatie samen met collega’s van Florence en van het te ontwikkelen FIP Zorg Contact Centrum werken aan de verbetering van bereikbaarheid voor mensen met een (zorg)vraag.
Het team is 7 x 24 uur bereikbaar. Je werkt in wisselende diensten: zowel dag-, avond- als weekenddiensten. Voor de nachtdienst is er een vaste groep medewerkers.
Functie-eisen

  • MBO+ werk- en denkniveau
  • Ervaring met telefonische werkzaamheden en digitale informatiebronnen en systemen
  • Kennis van de GGZ en bij voorkeur ervaring met Psygis Quarant
  • Je spreekt correct Nederlands, kunt goed luisteren en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Je bent stressbestendig, flexibel en weet van aanpakken

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
Arbeidsvoorwaarden