Technisch Receptionist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Technisch Receptionist

26 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Ben jij die goedlachse en stressbestendige servicemedewerker die onze collega’s in de superstore in Den Bosch komt versterken? Als Technisch Receptionist ben jij het visitekaartje van onze werkplaats en zorg je voor een optimale service aan de klant. We zijn op zoek naar versterking voor onze werkplaatsbalie in de weekenden en in vakanties.

Hoe ziet je dag eruit?

Goed uitgeslapen en voorzien van een bak koffie, begin je op zaterdag om 10.00 uur. Nadat je je collega’s hebt begroet, begin je met het klaarzetten van de fietsen die vandaag voor de monteurs op de planning staan. Zo kunnen zij vlot van start!
Om 11.00 uur is het spitsuur; de klanten staan te wachten op hun beurt. Je levert de fiets uit aan de klant en staat ze netjes te woord. Je geeft uitleg over alle mogelijkheden van de fiets, je adviseert de klant en weet op een commerciƫle en servicegerichte wijze het maximale voor alle partijen eruit te halen.
Naast het uitleveren van de fietsen, neem je ook reparaties aan en jij vertaalt de wens van de klant richting de monteurs. Ondanks de drukte op deze zaterdag zorg je ervoor dat de klanten die vandaag een fiets hebben gekocht nog binnen het uur hun nieuwe raspaard mee naar huis kunnen nemen. Tot slot regel jij ook dat de klant de fiets goed verzekerd mee de deur uit neemt!
Aan het eind van deze drukke werkdag , die voorbij is gevlogen, ruim je nog even je werkplek op zodat je collega’s de volgende dag weer fris van start kunnen!

Wij vragen

  • Je bent beschikbaar op zaterdagen, zondagen en tijdens schoolvakanties.
  • Je bent enthousiast en servicegericht en denkt in oplossingen
  • Je hebt affiniteit met fietsen
  • Je hebt technisch en commercieel inzicht
  • Klanten behandel je op de manier zoals je zelf ook behandeld wilt worden.