TEAMLEIDER KLANTCONTACTCENTRUM M/V 32 UUR IN ARNHEM

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

TEAMLEIDER KLANTCONTACTCENTRUM M/V 32 UUR IN ARNHEM

16 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

STICHTING 2SWITCH ZOEKT IN ARNHEM: 

TEAMLEIDER KLANTCONTACTCENTRUM M/V (32 UUR PER WEEK)

Stichting 2Switch is op zoek naar een Teamleider Klantcontactcentrum. Kun je leidinggeven aan een team en medewerkers begeleiden en coachen in hun ontwikkeling? Ben jij klantgericht en commercieel ingesteld en goed in het correct afhandelen van klantvragen? En heb je affiniteit en/of ervaring met werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan is 2Switch op zoek naar jou!

OVER DE AFDELING

Via ons Klantcontactcentrum (KCC) kunnen onze klanten ophaal- en bezorgafspraken maken voor herbruikbare goederen. Door de medewerkers van het KCC worden alle voorkomende in- en externe klantvragen afgehandeld. Ook zorgt het KCC ervoor dat klantvragen intern bij de juiste persoon of afdeling terecht komen. Jaarlijks worden er circa 60.000 telefoontjes beantwoord en 40.000 afspraken ingepland door 15 medewerkers. Dit gebeurt telefonisch, maar ook via communicatiekanalen zoals e-mail en social media (waaronder Instagram en Facebook). Verder verzorgt het KCC de administratieve verwerking van diverse afvalstromen. Het KCC is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

WAT JE GAAT DOEN

Als Teamleider geef je leiding aan de medewerkers van het KCC, Je zorgt ervoor dat de gestelde doelstellingen ten aanzien van snelheid en kwaliteit van telefoongesprekken, e-mailverwerking, klanttevredenheidsonderzoeken en administratieve afhandeling worden behaald. Hierbij let je op een juiste verwerking en registratie. Je bent verantwoordelijk voor een juiste planning van de ophaal- en bezorgafspraken en stuurt waar nodig bij om wachttijden optimaal te houden.  Waar nodig neem je initiatief om werkprocessen te verbeteren. Je zorgt voor een goede dagelijkse bezetting van het KCC en je draagt bij aan de ontwikkeling van de medewerkers op het vlak van klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, gespreksvaardigheden en kennisniveau. Op piekmomenten handel je ook zelf alle voorkomende klantvragen op een correcte wijze af. Daarnaast onderhoud je contacten met onder andere gemeentes, re-integratie-bureaus en detacheringsbedrijven.

WIE WIJ ZOEKEN

Je bent enthousiast over ons bedrijf en onze activiteiten. Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding op Mbo-4 niveau in een relevante richting. Je hebt minimaal 3 jaar relevante en aantoonbare werkervaring met de genoemde werkzaamheden en hebt ervaring in het aansturen en coachen van medewerkers en je bent in staat kennis over te dragen. Als je ervaring hebt met werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is dat een grote pré. Je bent zelfstandig, verantwoordelijk, nauwkeurig, initiatiefrijk, stressbestendig en flexibel. Uiteraard ben je communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal uitstekend (mondeling en schriftelijk) en heb je een klant- en service gerichte werkhouding. Daarnaast beschik je over goede computervaardigheden en ben je bekend in het werken met moderne communicatiemiddelen.

WAT WIJ BIEDEN

Wij bieden een informele werksfeer met ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk contract met zicht op een vast contract, waarbij je werkdagen tussen maandag tot en met vrijdag zullen zijn van 8.30 tot 17.00 uur. Arbeidsvoorwaarden zijn op basis van het handboek arbeidsvoorwaarden BKN. Salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring (min. € 2.031,96 en max. € 2.597,83 bruto per maand bij 38 uur). Wij hebben een regeling voor pensioen en reiskosten woon-werk.

OVER 2SWITCH

Stichting 2Switch is een maatschappelijke onderneming die waarde wil toevoegen aan mens en milieu. Wij dragen bij aan een betere, meer duurzame woon-, leef- en werkomgeving van mensen. We zijn een erkend leer-werkbedrijf en actief op het gebied van mensontwikkeling, hergebruik van goederen en groenonderhoud. Wij hebben 12 filialen in Gelderland, Overijssel, Limburg en Noord-Brabant. Kijk voor meer informatie over 2Switch op www.2switch.nl en op onze Facebook pagina.