Teamleider KCC

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Teamleider KCC

10 januari 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Teamleider KCC m/v Leiden (fulltime) 09 januari 2019

Teamleider KCC m/v Leiden (fulltime)

  • Delen:

Motorhuis bestaat uit meerdere sales en service vestigingen in Noord- en Zuid-Holland. Wij kenmerken ons door een plezierige werksfeer en een dienstverlening van hoge kwaliteit. Zowel in de showrooms (nieuwe auto’s en occasions) als in de werkplaatsen en op de ondersteunende afdelingen staan enthousiaste en gekwalificeerde mensen borg voor een goed advies en een degelijke service aan de klant.

Voor ons hoofdkantoor in Leiden zijn wij op zoek naar een fulltime,

Teamleider KCC m/v

Als Teamleider KCC realiseer je met het team de vastgestelde KCC targets, teneinde de omzet en klanttevredenheid van Motorhuis te verhogen.

  • Je geeft operationeel leiding aan de medewerkers binnen het team;
  • Je maakt de werk- en personeelsplanning, bewaakt de voortgang en neemt indien nodig maatregelen om de planning te borgen;
  • Meeluisteren met gesprekken en coachen van de medewerker op verbetering;
  • Onderkennen van proces- procedureverbeteringen, het anticiperen hierop en zorgdragen voor informatie en instructies naar de medewerkers;
  • Het uitvoeren van kwaliteitscontroles uit en levert de benodigde sturingsinformatie en rapportages;
  • Je draagt zorg voor de realisatie van de gestelde kwantitatieve en kwalitatieve KCC targets en je neemt commerciĆ«le initiatieven voor het behalen en overtreffen van de targets.

Dit doe je binnen een leuk team waarbij collegialiteit, resultaten en klantvriendelijkheid centraal staan. Ben je resultaat- en klantgericht en beschik je over een grote dosis overtuigingskracht, dan willen we je graag spreken.