Teamleider Kassa/Receptie/Brasserie
Functieomschrijving
Ben jij een duizendpoot als het gaat om het coördineren van alle werkzaamheden en steek je zelf de handen graag uit de mouwen op drukke momenten? Zorg jij ervoor dat het team onze klanten altijd met een glimlach verwelkomt, representatief is en uitstekende service verleent? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!
Als teamleider stuur je het team aan van de receptie, brasserie en de kassa dat bestaat uit 15 collega’s. Je coördineert alle werkzaamheden op operationeel niveau en stuurt de medewerkers aan op de werkprocessen, zodanig dat de werkzaamheden binnen de afdeling optimaal verlopen. Daarnaast ben je flexibel en spring je zelf bij op de momenten dat het druk is.
De werktijden
De werkdagen variëren van maandag t/m zaterdag:
- Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 17.15 uur
- Zaterdag van 06:45 tot 15:30 uur.
Je werkt minimaal eens in de drie weken op de zaterdag, waar je eerste aanspreekpunt bent voor alle winkelmedewerkers. Je rapporteert aan de winkelmanager.
Je taken zijn onder andere
- Leidinggeven aan het team en zorgen voor optimale klanttevredenheid
- Coördineren van alle werkzaamheden op de afdelingen
- Bijspringen op de diverse afdelingen bij drukte of onverhoopt afwezigen door bv. ziekte
- Zorgen voor een optimale personeelsbezetting, het maken van de roosters en dagelijks bijhouden van de urenregistratie
- Werken volgens procedures en richtlijnen en in staat oplossingsgerichte procedures aan te dragen in geval van afwijkingen
- Eerste aanspreekpunt voor vragen aangaande de afdeling
- Beheer en verhuur van het Smaakcollege (onze kookstudio)