Teamcoach Rabo Klantenservice Deventer

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Teamcoach Rabo Klantenservice Deventer

21 mei 2019 Vacatures 0

Teamcoach Rabo Klantenservice Deventer

Stel je eens voor…
Stel je eens voor dat je als teamcoach de adviseurs in jouw team in hun kracht zet om het uiterste uit hun potentieel te halen. Zodat zij iedere dag weer optimale dienstverlening voor de klant van Rabobank kunnen realiseren. Met jou erbij als fulltime Teamcoach Rabo Klantenservice (RKS) maken we dit samen mogelijk. Zeker als jij jouw expertise inbrengt waarmee je medewerkers coacht, inspireert en laat groeien in mindset, gedrag en vaardigheden. Je kan deze rol vervullen op onze locatie in Deventer.

Impact creëren
  • Je bent een coach: op effectieve wijze stimuleer jij het eigenaarschap bij medewerkers en coach je hen op (gespreks)vaardigheden en gedrag.
  • Je bent een leider: je inspireert en verbindt jouw teamleden, je stippelt de koers uit en vertegenwoordigt het RKS beleid.
  • Je bent een ondernemer: het scheppen van een cultuur waarin verbetering centraal staat past helemaal bij jou. Je haalt ideeën op zodat deze kunnen worden uitgewerkt tot concreet verbetervoorstel.
  • Je bent een manager: je kent en bewaakt de teamresultaten en zorgt voor een planmatige en gerichte sturing om deze te realiseren.
  • Je geeft op een ongewoon krachtige manier leiding aan de adviseurs in jouw team zodat zij maximaal in hun kracht staan.