Support Specialist Dach

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Support Specialist Dach

16 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Over Hoteliers.com 
Hoteliers.com is een aanbieder van e-commerce oplossingen voor hotels in West-Europa en het Caribisch gebied. De dienstverlening van Hoteliers.com varieert in het bouwen van websites voor hotels tot het leveren van boekingssoftware met online betaalmogelijkheid en diverse andere producten die hotels nodig hebben om online directe business te genereren.
Het Team 
De afdeling sales & sales support bestaat momenteel uit 7 accountmanagers en 6 supportspecialisten welke nauw samenwerken per regio. De accountmanagers en de support specialisten hebben samen een paar honderd accounts onder hun hoede en dragen de zorg om de tevredenheid van de klant te waarborgen in de breedste zin van het woord.

Wat ga je doen?

  • Je bent tijdens kantoortijden bereikbaar voor de hotels die gebruik maken van één of meer van onze producten binnen je regio. Alle vragen van onze klanten ontvangen wij via ons supportsysteem Zendesk of telefonisch. Je gaat samen met het hotel opzoek naar de beste oplossing. Service is bij ons belangrijk, maar delen ook graag onze kennis met de klant.
  • Verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van alle nieuwe contracten / producten binnen je regio. Voorbeelden hiervan zijn, websitebouw middels ons zelf ontwikkelde CMS, het inrichten van een channel manager systeem en advies geven over het gebruik van onze producten.
  • Relatiebeheer van de hotels binnen je regio en mogelijkheden tot uitbreiding van de producten bij de huidige klanten signaleren.
  • Nastreven van de KPI’s van het team en de organisatie.
  • Assistentie aan de afdeling Finance bij Duitstalige klanten.
  • Kleine vertaalklussen.

Wat wij van je vragen

  • Je houdt er niet van om routinematig te werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je werkt zelfstandig, maar deelt ook graag je kennis en ervaringen met je collega’s.
  • Je bent een ster in communicatie in het Duits, Nederlands en Engels.
  • Je kunt goed met computers overweg en hebt enig technisch inzicht helpt jou om onze systemen snel te snappen en om de afdeling Project Management bij te staan.
  • Je hebt kennis van de hospitality industry , dit laat je begrijpen wat hoteliers belangrijk vinden, werkervaring in een hotel of een opleiding aan de Hotelschool is dan ook een goede basis.

Wat wij bieden

Je komt 32 – 40 uur bij ons werken in ruil voor een marktconform salaris en een prettige werkplek aan het IJ, waar we op vrijdagmiddag graag een borrel met elkaar drinken. Je werkt in een team van 7 directe collega’s waar de onderlinge samenwerking, humor en eerlijke communicatie centraal staan. De organisatiestructuur is plat en onze cultuur ongedwongen, maar met een gezonde competitieve inslag. Bij Hoteliers.com werken 32 personen verdeelt over de afdelingen sales, sales support, marketing, product management, development en finance. De afdelingen zijn toegankelijk voor iedereen waardoor je vrijwel iedereen goed leert kennen.