Support Officer Grootbedrijf

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Support Officer Grootbedrijf

11 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Stel je eens voor…
dat jij verschillende collega’s kunt ondersteunen in het beheren van een mooie en uitdagende klantportefeuille in de Food & Agri-sector. En tegelijkertijd direct klantcontact hebt met onze klanten, waardoor je vanuit twee opzichten meewerkt aan onze 9+ klantbeleving. Jij kan dit verschil maken door als Support Officer (Intern Accountmanager) Food & Agri in ons team in Utrecht te komen werken. Je bewaakt de tijdslijnen, je voert regie over processen en zorgt voor een juiste vastlegging in de systemen en je hebt zo een belangrijke spilfunctie in ons team!
Impact creëren
• Door regie te voeren op klantprocessen en obligo verhogende producten.
• Met het opstarten en begeleiden van klantintegriteit dossiers. (Customer Due Diligence).
• Als ondersteuner van Relatiemanager, Commercieel Specialist, Financieringsspecialist en Transaction Banker bij het sales proces door klantgesprekken voor te bereiden.
• Vanuit de rol als 1ste lijn klantcontact om operationele vragen van klanten op te vangen, te adviseren en klanten door systemen te leiden.

Met elkaar
Samenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Grootbedrijf bundelt de krachten om in nauwe samenwerking met lokale Rabobanken grootzakelijke klanten te bedienen. Het Grootbedrijfteam Midden is gevestigd in Utrecht. De langetermijnrelatie met de klant is voor ons leidend. Dit alles gebeurt in een collegiale omgeving waar hard gewerkt wordt in een ontspannen sfeer. Met jou erbij als Support Officer Grootbedrijf staat de teller van het team op ruim 65 collega’s, onder wie:
Judith Datema: ‘Mijn functie is ontzettend afwisselend en uitdagend, vooral de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor een portefeuille van klanten actief in eenzelfde sector en het feit dat je dagelijks nieuwe dingen leert in bijv. overnametrajecten zorgt ervoor dat ik met veel plezier iedere dag aan het werk ga!”
Anouk van Drie: ‘Mijn overstap naar Grootbedrijf was de beste keus die ik kon maken: veel ruimte om te leren, een dynamische omgeving waar de klant centraal staat én een leuk team.