Studiezaalmedewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Studiezaalmedewerker

7 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Heb je belangstelling voor geschiedenis en vind je het leuk om anderen van dienst te zijn? Ben je communicatief sterk en neem je graag verantwoordelijkheid? Lees dan verder!

Het Regionaal Historisch Centrum Vecht en Venen zoekt een enthousiaste:

Studiezaalmedewerker

(16-20 uur per week)

Wat ga je doen als Studiezaalmedewerker?
Als studiezaalmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de bezoekers en onderzoekers. Je helpt hen op weg in hun zoektocht naar (historische) informatie. Je begeleidt bezoekers bij het archiefonderzoek, geeft voorlichting over het optimaal gebruik van de collectie en beantwoordt vragen die per telefoon, mail, chat, twitter, facebook en andere kanalen worden gesteld. Je assisteert bij de organisatie van cursussen en lezingen (deze zijn soms in de avonden of in het weekend). Naast de studiezaal in Breukelen is er ook een studiezaal in Weesp. Je zult wisselend op beide locaties werkzaam zijn.

Functie-eisen

Je hebt een dienstverlenende instelling en een representatieve uitstraling. Je bent flexibel en hebt een grote betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Communicatieve en sociale vaardigheden zijn van groot belang. Daarnaast heb je uiteraard interesse in geschiedenis en cultuur.

Wat breng je mee?

  • Je bent klantgericht en je vindt het leuk om mensen te helpen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar overlegt ook graag met collega’s;
  • Je werkt nauwkeurig;
  • Je hebt oog voor verbetering en modernisering van de dienstverlening;
  • Je bent bereid incidenteel avonden en weekenden te werken;
  • Je kunt goed uit de voeten met MS-Office programma’s (Word, Excel). Kennis van Mais-Flexis is een pré;
  • Je beheerst oud-schrift of bent bereid een cursus paleografie te volgen;
  • Aantoonbare kennis van archiefbeheer en geschiedenis is een pre.

ArbeidsvoorwaardenWij bieden een tijdelijke aanstelling van 1 jaar voor 16 uur per week. Afhankelijk van je opleiding en ervaring krijg je een passend salaris. Voor deze functie is dat maximaal € 2.729 bruto per maand (functieschaal 6) bij een volledige werkweek van 36 uur. Het RHCVV biedt je daarnaast goede flexibele arbeidsvoorwaarden, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met jouw wensen en jouw werk-privébalans. Je kunt een budget van 17,05% van jouw salaris naar eigen wens inzetten voor zaken als vitaliteit en het kopen van extra verlof.