Student

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Student

23 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Student gezocht!

Welke student komt ons secretariaat op oproepbasis versterken? Naast de algemene administratieve werkzaamheden op het secretariaat houd je je bezig met het plannen en voorbereiden van vergaderingen, het aannemen en plaatsen van bestellingen en het voorbereiden van de lunch. Verder ontvang je onze gasten en komen de eerste telefoontjes bij jou binnen.

Ben jij in ieder geval op dinsdag en in vakanties meerdere dagen beschikbaar? Ben je assertief en servicegericht? Kun je precies werken en snel schakelen?

Wie zijn wij?

Synetic is een snelgroeiende organisatie die momenteel uit 40 medewerkers bestaat. Bij ons kom je terecht in een betrouwbare en deskundige werkomgeving, waar volop ruimte is voor jouw stem en expertise. Onze multi-disciplinaire ontwikkelteams werken dagelijks aan de meest uitdagende projecten van Nederland.

Focus op persoonlijke ontwikkeling

Synetic is een Strength-based company , dit houdt in dat als je bij ons aan de slag gaat je de CliftonStrengths test aangeboden krijgt en we op zoek gaan naar hoe we jouw talenten het beste kunnen inzetten. Het is bewezen dat als je kan werken vanuit je strengths je het meest gelukkig bent. Onze medewerkers zijn erg blij met deze methode die ze veel inzicht in zichzelf geeft (waar ben ik goed in en waar word ik echt blij van), maar ook inzicht in hun collega’s waardoor we teams optimaal kunnen samenstellen en iedereen weet waar mensen behoefte aan hebben en bijdraagt aan werkgeluk.