Student

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Student

16 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Student gezocht!

Welke student komt ons secretariaat op oproepbasis versterken? Naast de algemene administratieve werkzaamheden op het secretariaat houd je je bezig met het plannen en voorbereiden van vergaderingen, het aannemen en plaatsen van bestellingen en het voorbereiden van de lunch. Verder ontvang je onze gasten en komen de eerste telefoontjes bij jou binnen.

Ben jij in ieder geval op dinsdagen en in vakantieperiodes meerdere dagen beschikbaar ? Ben je assertief en servicegericht? Kan je precies werken, snel schakelen en ben je graag het visitekaartje van het bedrijf?

Wie zijn wij?

Synetic is een snelgroeiende organisatie die momenteel uit 40 medewerkers bestaat. Bij ons kom je terecht in een betrouwbare en deskundige werkomgeving, waar volop ruimte is voor jouw stem en expertise. Onze multi-disciplinaire ontwikkelteams werken dagelijks aan de meest uitdagende Drupal projecten van Nederland. Synetic investeert in haar werknemers door voldoende mogelijkheden te bieden voor persoonlijke groei, goede apparatuur en niet te vergeten: een toffe mix van Haarlemse vrijmibo’s, teamuitjes en game-avonden!

Voor welke merken ga je aan de slag?

Logo Europeesche Synetic Portfolio Logo Delta Lloyd Ziggo logo