Specialist Lijndienst Support

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Specialist Lijndienst Support

24 oktober 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Altijd al bij TUI willen werken en heb je ervaring met IATA? Dan wij op zoek naar jou!

Als Specialist Lijndienst Support ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning en afhandeling van de verkoop van lijndienstvluchten voor het merk TUI en TUI fly ten einde een goede service te verzekeren. Je ondersteunt de reisbureaus en het Contact Center m.b.t. vragen en problemen betreffende lijndienstboekingen zowel via de Queue van Amadeus, per telefoon als per e-mail. Tevens verzorg je de dienstreizen voor medewerkers van TUI.
Je controleert boekingen op juistheid van de gehanteerde regels, policies en tarieven. Daarnaast houdt je je bezig met het correct printen van alle lijndiensttickets conform de geldende IATA-regels en contractuele afspraken met airlines.
Verder behoren onder andere het uitvoeren van tarief- en routeberekeningen, het uitvoeren van groepsaanvragen van reisbureaus en de hieraan gerelateerde administratieve verwerkingen tot je takenpakket. Voor TUI fly verricht je ondersteunende servicedesk activiteiten.

Functie-eisen

Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden. Daarnaast ben je resultaat – en klantgericht. Tevens ben je stressbestendig, flexibel en accuraat.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Daarnaast breng je de volgende kennis en ervaring mee:

  • Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO – opleiding
  • Je bent fulltime beschikbaar,
  • Je hebt aantoonbare en recente werkervaring binnen dit vakgebied
  • Kennis van Amadeus of soortgelijke GDS is een pré
  • Je beschikt minimaal over Fares and Ticketing Basic (of vergelijkbaar diploma/certificaat)
  • De TUI waarden ”Trusted – Unique – Inspiring” zitten in jouw DNA
  • De werkdagen zijn in roulatie van maandag tot en met zaterdag, inclusief koopavonden
  • Je draait bereikbaarheidsdiensten indien gewenst.

Wat bieden wij je?
We bieden je een veelzijdige functie met een internationaal karakter in een professionele en resultaatgerichte omgeving waarin jij de kans hebt het verschil te maken.

Bedrijfsomschrijving

De afdeling Lijndienst Support is gespecialiseerd in het verkopen van luchtvaarttickets (IATA).
Via verschillende distributiekanalen worden lijndienst en low cost airline tickets verkocht. De medewerkers op de afdeling Lijndienst Support zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning en afhandeling van de verkoop van lijndienstvluchten voor de merken TUI en TUI fly ten einde een goede service te verzekeren. De reisbureaus, het Customer Service Center en onze airline TUI fly worden ondersteund met betrekking tot vragen en problemen betreffende lijndienstboekingen.