Service Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Service Medewerker

12 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Service medewerker m/v

We connect, you control

De fysieke wereld om ons heen bestaat uit vele objecten, installaties, apparaten, percelen, gebouwen en andere infrastructuur. Met de geavanceerde software van I-Real verbinden wij alle onderdelen met elkaar, ongeacht plaats, type, merk of leverancier. De monitoring- en besturingssystemen leveren real-time informatie, waarmee de beheerder voortdurend in staat is de meest efficiënte beslissingen te nemen en deze automatisch door te voeren.

Wil jij werken aan het Internet of Things voor de publieke infrastructuur? Op het gebied van waterbeheer, energiemanagement en verkeerssystemen werken wij aan Smart Cities.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als Service medewerker op onze service afdeling. Binnen deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het bieden van begeleiding en ondersteuning aan onze klanten. Je denkt proactief met de klant mee om hun problemen op te lossen en hun wensen te realiseren. Dit doe je door actief veel kennis op te doen van onze producten en deze kennis bij te houden.

Je bent verantwoordelijk voor de 1e en 2e lijns afhandeling van de support vragen. Je handelt de support aanvragen zelfstandig af daar waar mogelijk, draagt zorg voor een goede verwijzing naar de juiste collega en bewaakt de afhandeling. Om meldingen effectief te kunnen afhandelen vraag je de klant eventueel benodigde aanvullende informatie aan te leveren. Je voorziet de meldingen van de juiste status en zorgt voor de terugkoppeling richting de klant.

Na verloop van tijd ben je op de hoogte van het datamodel van de software en de werking van de functionaliteiten, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Je begrijpt hoe datastromen lopen. Ook als er koppelingen zijn met andere applicaties. Als je de kennis niet hebt, ben je bereid je hierin te verdiepen.

Je bent op de hoogte van de overeengekomen afspraken met de klant in de Service Level Agreement, signaleert meerwerk als dit aan de orde is en bespreekt dit met sales.

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent bedachtzaam en gaat systematisch te werk, je controleert je werk (of dat van anderen) en je bent in staat om precies werk af te leveren;
 • Je brengt gemakkelijk structuur aan, richt je op procedures en komt afspraken na;
 • Je bent spontaan en denkt buiten de platgetreden paden;
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Als je affiniteit hebt met IT, is dat een pre.

Wat mag je van ons verwachten?

 • De ruimte om jouw kennis, ervaring en ideeën in te zetten voor onze slimme en vernieuwende oplossingen;
 • Een inspirerende en innovatieve (internationale) werkomgeving met uitdagende projecten en ruimte voor eigen initiatief;
 • Ruimte om je werk(tijden) flexibel in te delen;
 • Prima arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris en een uitstekende pensioenregeling;
 • De juiste middelen om je werk goed en efficiënt uit te voeren;
 • Vele mogelijkheden voor persoonlijke groei via periodieke kennisdelingssessies met collega’s van de andere onderdelen van de Conxillium Group;
 • Een hele prettige en informele werksfeer! Samen lunchen en met regelmaat leuke events met de collega’s van de Conxillium Group.