Service Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Service Medewerker

14 januari 2021 Vacatures 0

Functieomschrijving

Over ons

Bij Roscom voeren we door het hele land persoonlijke service- en saleswerkzaamheden uit voor verschillende Nederlandse A-merken. Daarbij hebben we maar één doel en dat is om de klanten van onze opdrachtgevers op een oprechte manier te helpen met service en advies op maat.

We brengen authentiek contact in stand door geïnteresseerd te zijn in klanten, ons nieuwsgierig op te stellen en altijd een stap extra te zetten. Zo maken we klanten blij en verbeteren we de relatie tussen de klant en de opdrachtgever. Dit doen we met onze fieldmarketing campagnes in de stad, wijk of aan huis, en altijd in combinatie met ons callcenter ‘Roscall’.

Het helpen van klanten door te inspireren en ontzorgen zit in ons DNA. Zet je liever je voet tussen de deur en ga je goed op keiharde targets? Dan zul je je bij ons niet op je plek voelen.

Service medewerker bij Roscom

Als service medewerker bij Roscom ben je met een hecht team onderweg om de klanten van onze opdrachtgevers van service en advies te voorzien. Dit doe je door heel Nederland en de locatie wisselt per week. Zo geef je meteen je topografische kennis een boost!

Als service medewerker ga je ook bij mensen thuis langs om informatie te verstrekken over producten en diensten van onze opdrachtgevers. Dit doe je bij bestaande klanten, op afspraak of vooraf aangekondigd.

Vrijheid en doorgroeimogelijkheden

Bij ons krijg je een baan met veel afwisseling, vrijheid en een goede werksfeer. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons centraal. Dat laatste begint gelijk al bij de start van je Roscom carrière; na je meeloopdag word je ingepland in de Roscom Academy. Hier leer je met behulp van gesprekstechnieken en non-verbale communicatie hoe je jezelf authentiek kunt presenteren. Ook leer je aan de hand van lichaamstaal om anderen te observeren en hoe je dit op een positieve manier kunt inzetten. Zo word jij een echte ster in gesprekken voeren!

Na afloop van de training vindt er een certificering plaats. Behaal je deze? Dan wordt dit natuurlijk beloond met een erkend certificaat. Was deze training leerzaam en ben je benieuwd wat je nog meer kan? We bieden je volop ontwikkelingsmogelijkheden, want we vinden het belangrijk dat jij als persoon bij ons blijft groeien.

Als medewerker van Roscom ben je veel op pad met je collega’s. We reizen door heel Nederland en daardoor komt het regelmatig voor dat we overnachten in een nabijgelegen hotel. Als vanzelfsprekend hoort hier een uitgebreid ontbijt en een heerlijke avondmaaltijd bij. En ook niet onbelangrijk: je krijgt een comfortabele hotelkamer die je helemaal voor jezelf hebt.

De avonden in de hotels zijn een ideaal moment om ervaringen te delen, van elkaar te leren en samen een gezellige tijd te hebben!