Service Agent

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Service Agent

7 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Service Agent – Eindhoven

Sixt Rent a Car is een van de grootste autoverhuur- en -leasingbedrijven in Europa met vertegenwoordiging in meer dan 105 landen wereldwijd! De van origine Duitse organisatie is opgericht door de familie Sixt in 1912 en wordt op dit moment aangestuurd door de derde generatie. Sixt is snel, flexibel en ambitieus en zoekt dat ook in haar medewerkers. Werken bij Sixt betekent dat je onderdeel uitmaakt van een toponderneming! Meer weten over Sixt?! Bekijk dan onze image movie! Om het team van onze locatie op de Vestdijk in Eindhoven te versterken is Sixt op zoek naar een flexibel inzetbare Service Agent

Wat ga je doen:

  • Auto’s gereed maken voor de verhuur
  • Auto’s die binnenkomen controleren en inchecken
  • Auto’s ophalen en afleveren op locatie
  • Afhandelen van eventuele schades

Wat neem je mee:

  • Minimaal rijbewijs B (ten minste 1 jaar)
  • Een enthousiaste, flexibele en servicegerichte houding
  • Teamspirit
  • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels

Wat bieden wij:

Een afwisselende functie binnen een jong en dynamisch team De kans om door te groeien binnen Sixt

Mehr über die Abteilung

Bij operations/stores gaat het om alle werkgebieden van het uitvoerend bedrijf van de Sixt-vestigingen. Dat betekent: Je bent betrokken bij de directe dienstverlening aan de klant en hebt dagelijks te maken met de strategische controle van de operationele kengetallen en het verhuurproces.

Mehr über das Unternehmen

Je wilt op een internationaal hoofdkantoor of wereldwijd in één van de meer dan 2100 Sixt vestigingen starten en je professioneel ontwikkelen? Dan ben je hier precies goed. Sixt bestaat al meer dan 100 jaar en als eerste wereldwijde mobiliteitsdienstverlener bewijzen wij elke dag wat innovatieve producten zijn en wat uitstekende service uitmaakt. Om ook in de toekomst aan de top te blijven, zoeken wij naar toegewijde collega’s voor een van onze locaties die met hart en ziel Sixt elke dag een beetje beter maken. Wij – dat zijn meer dan 6.000 werknemers in 105 landen. We zijn niet zoals de anderen. We zijn Sixt. Jij ook?

Jetzt bewerben! Jetzt bewerben!