Service Adviseur Volkswagen

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Service Adviseur Volkswagen

22 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Je neemt onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan, plant ze in, bereidt ze voor en handelt ze af volgens de geldende richtlijnen. Je onderhoudt contact met de klant voor, tijdens en na werkplaatsbezoeken. Je werkt nauwkeurig en handelt met zorg klachten en bijbehorende facturen af. Bovendien ben je klantgericht ingesteld en weet je op een natuurlijke manier ook onze andere after sales diensten aan te bieden.

Profiel Service adviseur Volkswagen

Wij zijn op zoek naar het visitekaartje van ons bedrijf. Je hebt een frisse kijk op dienstverlening en kent het belang van een vlekkeloos werkplaats(receptie)proces. Je bent in het bezit van ten minste:

  • een afgeronde opleiding op tenminste mbo-niveau (bij voorkeur autotechniek);
  • technische kennis van auto’s;
  • Je beschikt over ervaring in een soortgelijke functie
  • ervaring met Autoline (pre).

Aanbod

Wij bieden je een veelzijdige baan in een groeiende en gezonde organisatie met een prettige werksfeer. Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Maar Pouw beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien, want die ontwikkeling komt zowel onze dienstverlening als jouw carri√®re ten goede. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied in samenwerking met onze importeur. Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest. Het betreft een functie voor 40 uur per week.

Bedrijfsprofiel

Pouw Meppel biedt samen met onze vestigingen in Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Rijssen, Hardenberg, Zwolle en Kampen werk aan ruim 500 getalenteerde medewerkers. Onze vestigingen kenmerken zich door hun regionale karakter en lokale betrokkenheid. Je maakt onderdeel uit van het after sales team van Pouw Meppel. Samen vormen jullie een sterk team met passie voor het merk en onze organisatie.