Senior Receptionist(e)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Senior Receptionist(e)

2 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Senior receptionist(e) – Den Haag Transvaal

Senior receptionist(e) – Den Haag Transvaal

De functie
Senior receptionist(e) Den Haag Transvaal
(24-40 uur)

Bij Orthocenter verwelkomen we patiënten met een lach. En willen we dat zij vertrekken met een lach. Elke patiënt krijgt van ons een professionele, deskundige en persoonlijke behandeling. Wij zijn trots op het werk dat we doen. Trots dat we elke dag een verschil maken voor onze patiënten. Door het leveren van kwalitatieve zorg, door ons vaardige en vriendelijke personeel én de nieuwste behandelmethodes die we toepassen.

Jij:

Bent minimaal in het bezit van het diploma tandartsassistent of medisch secretaresse. Verwelkomt iedere patiënt met een lach. Bent geduldig en maakt tijd voor iedere patiënt. Bent altijd bereid om de patiënt de aandacht te geven die hij of zij verdient. Bent flexibel inzetbaar en vindt reistijd geen probleem. Past je makkelijk aan. Bent een energieke persoonlijkheid die van aanpakken houdt en zich goed kan verwoorden. Bent een serviceverlener in hart en nieren.
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je ervaring als receptionist(e)? Dan voegen wij jou graag toe aan ons team!

De praktijk

Orthocenter Transvaal is gevestigd aan de Steijnlaan 182-184, 2571 SB te Den Haag. In onze prettige praktijk helpen we zowel kinderen als volwassenen aan een mooi gebit. Voor tieners en volwassenen hebben we ook esthetische mogelijkheden zoals Invisalign en de Clarity Advanced keramische brackets van 3M.

We werken in een collegiaal team en zorgen voor een goed inwerkprogramma. Binnen Orthocenter wordt veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling en het up-to-date houden van de kennis en kunde van onze medewerkers. Alle verplichte opleidingen en cursussen worden verzorgd. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een cursus naar keuze te volgen, om zo je kennis te verbreden.

Wat bieden wij jou?

De mogelijkheid om je vakkennis en vaardigheid op peil te houden en uit te breiden. Een werkomgeving waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat. Leuke collega’s en een aangename werksfeer. Interne doorgroeimogelijkheden binnen een continu groeiend bedrijf. Een prima pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Uitdagend en afwisselend werk waarbij elke dag weer anders is.
Over Orthocenter

Orthocenter heeft bijna 50 orthodontiepraktijken, van Groningen tot Zeeland. We hebben meer dan 35 jaar ervaring in de orthodontie en zijn ISO-gecertificeerd. Kijk op orthocenter.nl voor meer informatie over onze organisatie.