Sales Support Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Sales Support Medewerker

7 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Sales Support Medewerker

Wie zijn wij?

PlatteTV.nl verkoopt al meer dan 14 jaar online alle topmerken televisies en geluid. We zijn hiermee al meer dan 50 jaar actief in de Retail. Tevens zijn wij met onze webshop AllesvoorBBQ.nl één van de grootste op het gebied van verkoop van alle topmerken BBQ’s en acccessoires. Met onze fysieke winkels zijn we gevestigd in Amsterdam, Arnhem, Breda, Nijmegen, Doesburg, Doetinchem, Utrecht en binnenkort in Eindhoven. De komende jaren komen er nog meer winkels bij zowel in Nederland als in België.

Wat ga jij doen?

Klanten van onze webshops AllesvoorBBQ.nl en PlatteTV.nl kunnen met allerhande vragen terecht bij onze Sales Support oftewel Verkoop binnendienst afdeling. Dit team bestaat uit 6 mensen die vragen beantwoorden per telefoon, mail of chat. Als Sales medewerker sta jij telefonisch in direct contact met onze klant. Wij zoeken voor deze Sales Support afdeling in Arnhem een commerciële, enthousiaste dame of heer die telefonisch en schriftelijk communicatief vaardig is.

Wij vragen:

  • Je hebt affiniteit met onze producten
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling uitstekend
  • Je bent redelijk handig met computers
  • Je bent resultaatgericht en in staat de vragen van de klant om te zetten in sales
  • Je bent uit het commerciële hout gesneden
  • Je hebt overtuigingskracht

Wie bieden:

Je werkt samen met jonge en enthousiaste collega’s die elkaar inspireren en motiveren. Het betreft een full time baan (40 uur). De meeste uren worden gemaakt overdag van 9-18 uur. Daarnaast werk je maximaal 2 avonden per week en ben je altijd of zaterdag en/of zondag vrij. Uiteraard is je rooster ruimschoots van tevoren bekend en wordt deze in overleg gemaakt, zodat je je plannen hierop af kan stemmen.

Interesse?

Voldoe je aan de wensen van deze vacature? Laat ons weten wat jouw kennis en ervaring is met installeren en wat jouw affiniteit is met ons product . Je krijgt spoedig een reactie!