Sales Support Assistant

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Sales Support Assistant

20 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Als Sales Support Assistant vorm je een belangrijke schakel binnen het team van Customer Service. Je werkt vanuit het kantoor in Nunspeet waar je administratieve ondersteuning op het gebied van sales biedt. Jouw belagnrijkste werkzaamheden bestaan uit het aannemen en opvolgen van orders, het inzetten van salesacties om extra verkoop te genereren, het bieden van administratieve hulp aan jouw collega’s van sales en het beantwoorden van klantvragen. Bij dit alles komen jouw administratieve en communicatieve vaardigheden goed van pas.

Het team

Het Customer Service team van Shimano Benelux is verantwoordelijk voor zowel operationele sales als voor het aanbieden van technische- en garantieoplossingen. Het team bestaat uit 14 enthousiaste collega’s, waarbij klantgerichtheid, waarde creatie en teamprestatie de drijfveren zijn van het team.

Naast de samenwerking op de werkvloer wordt er in de pauze vaak een korte wandeling gemaakt en wordt er, door de liefhebbers, in de zomer na werktijd graag een rondje gefietst. Verder is er natuurlijk ook betrokkenheid bij diverse grote wielerevenementen en kampioenschappen, zoals Amstel Gold Race, The Ride en baan-, weg- en cyclecoss wedstrijden. Je kunt je fietsershart dus helemaal ophalen! Daarnaast biedt Shimano de mogelijkheid om je aan te sluiten bij de personeelsvereniging en worden er vanuit de sportcommissie regelmatig activiteiten georganiseerd.