Sales Support – Ambi Pack

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Sales Support – Ambi Pack

26 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Voel jij je verantwoordelijk voor het orderproces van A-Z?

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.

BEDRIJFSPROFIEL

Ambi Pack is een co-producent en co-packer van voedingssupplementen, medical devices, cosmetica en geneesmiddelen. Binnen Ambi Pack verwerken we verschillende grondstoffen in onze productie- en verpakkingslijnen. Ambi Pack is een echt familiebedrijf. Dit betekent een enorme toewijding, korte lijnen en een no-nonsense mentaliteit gecombineerd met een informele sfeer.

De afgelopen jaren is de organisatie dankzij een gezonde groei en ontwikkeling steeds professioneler geworden. Van een klein bedrijf met vijf medewerkers heeft de organisatie zich ontwikkeld tot een specialist met 70 medewerkers. Onze medewerkers bepalen de kwaliteit die wij iedere dag leveren, je maakt dan ook wezenlijk deel uit van een hecht team dat iedere dag probeert de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de kwaliteiten die je meebrengt, maar wij geloven dat wie goed werkt, goed moet worden beloond.

Sales Support

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar back office versterking op onze afdeling Sales. Je werkt samen binnen een hecht team van 4 personen.