Sales Process & Support Coordinator

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Sales Process & Support Coordinator

11 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Sales process & support coordinator

Scania Benelux zoekt een Sales process & support coordinator

Werken bij Scania is werken aan een premium product in een veelzijdige en uitdagende omgeving waarin medewerkers de ruimte krijgen om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Scania is niet alleen King of the Road voor haar klanten, maar ook voor haar medewerkers. De klanten zijn terecht veeleisend, zowel voor het product als voor de organisatie. Scania is hier volledig op ingespeeld. Scania biedt haar medewerkers een veilige werkomgeving waarin het welzijn van de medewerkers focus nummer één is. Op deze manier richt Scania alle kwaliteit op haar klanten.

Ter versterking van ons verkoop en order business support team zijn we op zoek naar een sales proces & support coördinator. In deze rol ben je verantwoordelijk voor:

• Het Scania specificatie en offertesysteem (Scania Sales Portal) voor de gehele Benelux. Je waarborgt hierbij een goede werking van het systeem conform de wensen van de business

• Het ondersteunen van de verkooporganisatie in (hoofdzakelijk) België en Luxemburg bij het gebruik van het Scania specificatie- en offertesysteem en het Scania CRM systeem (Microsoft CRM). Implementeren en trainen van nieuwe systemen maakt hier ook onderdeel van uit.

• Het ondersteunen van de Franstalige dealerorganisatie voor het orderproces.

• Het actief bijdragen en meewerken in andere IT projecten gerelateerd aan het verkoop- en orderproces.

Je weet het vertrouwen binnen de organisatie makkelijk te winnen (verbinden/bruggen bouwen) en je laat je bij eventuele weerstand bij veranderingsprocessen niet snel uit het veld slaan. Je weet echter ook op het juiste moment ondersteuning te vragen aan je collega’s en of leidinggevende.

Je werkt in een team waarbij je voornamelijk samenwerkt met de CRM process & support coördinator en order fulfilment process specialist. Binnen het team, evenals binnen de gehele organisatie hangt een informele sfeer.

Je werkt in hoge mate zelfstandig en je richt zelf je werkweek in.