Sales & Events Support Medewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Sales & Events Support Medewerker

11 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Ben jij de onmiskenbare schakel in het salesproces?

De Leidse Schouwburg – Stadsgehoorzaal bestaat uit twee huizen: het oudste theater van Nederland en een negentiende-eeuws (concert)zalencomplex. Twee monumentale panden in het centrum van Leiden. Met vier prachtige zalen zijn we verantwoordelijk voor bijna 300 voorstellingen en concerten met ongeveer 150.000 bezoekers per jaar. Onze programmering is divers: van klassieke muziek tot toneel, van pop en jazz tot cabaret. Daarnaast produceren we per jaar ruim vijftien producties zelf of in samenwerking met één van onze partners in de stad.

Op zakelijk gebied ontwikkelen we ons in rap tempo; (internationale) organisaties van vergaderingen, diners en grote congressen vinden in onze zalen vaak letterlijk een podium. Om onze groeiambities verder vorm te geven, zijn wij op zoek naar een enthousiaste

medewerker sales & event support (m/v)
36 uur per week

Als sales & event support medewerker ben jij de sterke kracht die ervoor zorgt dat het proces op de afdeling soepel loopt. Je ondersteunt de accountmanagers, evenementmanagers en de sales & events coördinator vanaf kantoor in het gehele salesproces. Samen met je team ga jij ervoor om de commerciële doelstellingen te halen die we hebben opgesteld.

Als ambassadeur van de Leidse Schouwburg-Stadsgehoorzaal start het bij jou! Alle aanvragen die per mail en telefonisch binnen komen verwerk je snel en doortastend. Met gevoel voor service en kennis van de locaties, stel je de juiste vragen op de juiste toon. Zo verzamel je alle relevante info benodigd voor de offerte en bouw je aan een goede relatie. Uiteraard zorg je ervoor dat alle informatie goed wordt geborgd in onze systemen.

Van eerste contact tot het maken van de offerte, jij bent een onmisbare schakel in het salesproces.
Onze nieuwe collega werkt gestructureerd en kan goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Collega’s en relaties kunnen op je rekenen. Je doet wat je belooft en door je inzet en servicegerichtheid kan het team sales & events deals sluiten.

Deze functie is een mooie eerste of tweede stap in je carrière.