Retentiemedewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Retentiemedewerker

21 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Bedrijfsprofiel

Huismerk Energie N.V., De Groene Stroomfabriek N.V. en Energy Trading Company B.V., drie jonge, onafhankelijke ondernemingen onder één dak, met de energietransitie als gezamenlijke missie. Wij leveren een groeiend aantal klanten gas en 100% lokaal opgewekte, Nederlandse groene stroom uit wind, zon, water en lokale biomassa. We geloven in de kracht van decentrale, coöperatieve samenwerkingen en ondersteunen lokale burgerinitiatieven voor de opwek van groene stroom. Met in totaal 50 enthousiaste medewerkers, onze klanten en partners werken wij dagelijks aan de verduurzaming van Nederland.

Huismerk Energie is een energieleverancier met focus op de consumentenmarkt; De Groene Stroomfabriek levert energie aan de zakelijke markt om ook ondernemers te verzekeren van een gepersonaliseerde aanpak. Energy Trading Company draagt zorg voor de in- en verkoop van energie, waardoor we gezamenlijk een onafhankelijke positie in de markt innemen. Het bundelen van krachten zorgt voor een efficiënte levering van energie en realiseren van opwek van lokale groene stroom.

De functie

Als retentie medewerker ben jij medeverantwoordelijk voor het contact met klanten waarvan het energiecontract bijna afloopt of klanten die het energiecontract willen opzeggen. Je bent zowel servicegericht als commercieel ingesteld. Je vindt het een uitdaging zo veel mogelijk klantcontracten te verlengen en te behouden, ook wanneer een klant wat minder tevreden is. Jij denkt mee met de klant en gaat op zoek naar een goede oplossing. Door goed te luisteren en de juiste signalen af te vangen, weet je welk aanbod of advies het meest bij de klant past. Je bent goed in het creëren van een fijne klantrelatie en door jouw overtuigingskracht weet je de klant te behouden. Daar krijg jij energie van!