Reserveringsmedewerker

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Reserveringsmedewerker

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

SOS Events is een dynamische, innovatieve en nog steeds groeiende organisatie. Wij verzorgen jaarlijks ruim 1.100 bedrijfsuitjes en evenementen. Deze worden mogelijk gemaakt door de 25 vaste medewerkers, meerdere stagiairs en ruim 50 oproepkrachten. Wij zijn het grootste organisatiebureau van Nederland en samen zorgen we ervoor dat onze klanten de leukste uitjes beleven. Wil jij ons team komen versterken?

Ben je net als ons gek op evenementen? Werk je nu al op een reserveringsafdeling, bij een evenementenbureau, of ben je een creatieve sales tijger die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? En vind je het geweldig om klanten te helpen met het organiseren van het leukste dagje uit? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat zijn je werkzaamheden?
Als reserveringsmedewerker heb je veel telefonisch contact met onze klanten. Wat voor uitje willen ze organiseren? Wat zijn de wensen en wat willen ze absoluut niet? Wat voor activiteiten hebben ze in het verleden al gedaan? Allemaal dingen die handig zijn om te weten, zodat jij een mooi voorstel op maat kan maken. Een offerte opstellen is zo gedaan, want wij zijn gek op automatiseren, en de klant ontvangt hem diezelfde dag nog in zijn mailbox. Waar ze natuurlijk direct JA op zeggen ;)! Vervolgens breng je alle toeleveranciers op de hoogte en uiteraard verwerk je de juiste gegevens in ons reserveringssysteem. Alle informatie die jij verzamelt is zo ook inzichtelijk voor je collega’s die de evenementen uitvoeren. Lekker makkelijk en efficiënt, daar houden wij van!
Het team
Samen met Annemieke, Regina, en Denise vorm je de reserveringsafdeling. Deze afdeling verkoopt jaarlijks ruim 1100 evenementen en omdat dit aantal blijft toenemen zoeken wij versterking.
Wij vragen
» Een ‘senior’ zoals ze dat zo mooi noemen, met minimaal 4 jaar ervaring
» HBO werk- en denkniveau
» Hospitality kent voor jou geen geheimen en je weet waar je aan moet denken als je een reservering plaatst
» Een enthousiaste teamplayer die graag meedenkt en zich verantwoordelijk voelt voor het werk
» Het zou mooi zijn als je per 1 oktober kan beginnen
» Het is wenselijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B
Wij bieden
» Een afwisselende baan, met leuke collega’s, binnen een mooi en innovatief bedrijf
» Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform CAO Dagrecreatie
» Flexibele uren tijdens kantoortijden: minimaal 30 en maximaal 38 uur
» Een hele goede werksfeer: wekelijks een vrijdagmiddagborrel aan onze eigen bar, jaarlijks een weekendje weg met collega’s, medewerker van het jaar verkiezing, toffe teamactiviteiten en een informele sfeer
» Een platte organisatie met korte lijntjes