Reizigers

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Reizigers

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

of stuur een email naar

Hier vind je een overzicht van je gekozen bouwstenen

  • Je hebt nog geen bouwstenen of rondreis toegevoegd

Op deze pagina delen we de ervaringen van reizigers die met Riksja Family Thailand op reis zijn geweest. Zelf zijn we natuurlijk enthousiast over onze bouwstenen, maar het is ook fijn om ervaringen van reizigers te lezen. We hopen dat je zo een beeld krijgt van het land en onze bouwstenen en dat het je kan helpen bij het samenstellen van je reis en/of de route. Uiteraard is elke reis weer anders en uniek. Maar dat je enthousiast terugkomt uit Thailand, dat weten we eigenlijk wel zeker.

Wij kunnen veel leren van deze ervaringen en het maakt ons ook erg trots. Heb je zelf een reisverslag gemaakt, dan vinden we het leuk om deze te lezen. Ook ontvangen we graag foto’s van onze reizigers, we kunnen deze gebruiken voor onze website. Je kunt deze sturen naar .

Stel ook je eigen individuele Thailand familiereis samen
met onze rondreizen of bouwstenen .

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend reisvoorstel.

Riksja Family Thailand is onderdeel vanĀ Riksja Family

Lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. We bieden individuele rondreizen met kinderen aan over de hele wereld. Elke bestemming heeft een eigen website met een reisspecialist die er zelf met kids is geweest. Deze kan je uit eigen ervaring adviseren en helpt je graag om je ideale rondreis met bouwstenen samen te stellen.