Reisspecialist

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Reisspecialist

12 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Rama Tours Holland is opgericht in 1985 en sindsdien uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde reisorganisaties op het gebied van bijzondere maatwerkreizen naar Zuidoost-Azië. Servicegerichtheid en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal. Ons kantoor ligt in de mooie Rivierenbuurt in Amsterdam-Zuid.

Om ons gezellige team te versterken zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste

Reisspecialist Zuidoost-Azië (M/V) Full time

Ben jij een kanjer in de reisbranche? Heb je ervaring in de reiswereld en ben je toe aan een commerciële en organisatorische uitdaging? Dan is Rama Tours Holland op zoek naar jou! Je wordt opgeleid tot all-round tour operator (sales en marketing). Alle facetten van het vak komen aan bod, van voorraadbeheer tot verkoop. Je bent een spin in het web en verantwoordelijk voor de in- en verkoop van reizen naar verschillende bestemmingen in Zuidoost-Azië. Om je kennis up to date te houden, mogen studiereizen naar de mooiste bestemmingen in Azië natuurlijk niet ontbreken. Je hebt veel contact met onze klanten, stelt zelfstandig maatwerkreizen samen en brengt offertes uit. Organisatietalent, accuratesse en communicatieve vaardigheden zijn vereisten.

Je profiel:

– flexibel, stressbestendig en klantvriendelijk – sterke persoonlijkheid – woonachtig in Amsterdam of omgeving

Functie-eisen:

– toeristische opleiding op HBO-niveau of aantoonbare praktijkervaring – reis- en/of verkoopervaring in Zuidoost-Azië is een pré – projectmatig kunnen werken – uitstekende beheersing Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift – kennis van CRS-systemen als Worldspan, Amadeus of Galileo – gedegen kennis van Word, Excel en Outlook – ervaring bij een tour operator is een pré