Receptionist(e) Wilgenhof

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist(e) Wilgenhof

27 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Receptionist(e) Wilgenhof

  • Facilitair
  • Zorgondersteuning en staf
  • Parttime

Bij Vitalis werken we vol overgave aan een mooie oude dag van onze cliënten, met de best mogelijke zorg. Elke dag weer. Samen werken we in hechte teams waarin ook jouw talent de ruimte krijgt. Je kan groeien in jouw vak, maar ook als mens. Dat maakt het werk leuker én beter. Heb jij ook een groot hart voor het kleine geluk van ouderen? Bouw dan met ons mee!

Vitalis Wilgenhof is gelegen in de wijk Stratum in Eindhoven, vlakbij het Parktheater en het Stadswandelpark en kent, naast wijkzorg en residentieel wonen, kleinschalige woonvormen voor dementerende ouderen. Het concept kleinschalig wonen PG is verdeeld over 2 etages waar aan ongeveer 30 bewoners zorg wordt gegeven.
Vitalis Wilgenhof kenmerkt zich door warme zorg en een uitgebreid zorg- en dienstverleningspakket, wat zoveel mogelijk aansluit bij de behoefte van haar bewoners.

Op dit moment zijn we bezig om binnen de Wijkzorg de recepties en servicebalies te standaardiseren wat betreft de werkzaamheden en onderlinge uitwisselbaarheid. Met als doel om één team te vormen. We zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om in een dergelijke dynamische omgeving werkzaam te zijn. Hiervoor zijn we dus per direct op zoek naar een gemotiveerde en flexibele:

Receptionist(e)

4 uur per week op oproep

Hoe ziet jouw werkplek er bij ons uit?

Je bent werkzaam op Wilgenhof aan de receptie in een ruime ontvangsthal waar vaak activiteiten worden georganiseerd en waar continu een gezellige levendigheid heerst. De receptie is een centraal punt in de centrale inkom voor Wilgenhof en je bent hier het aanspreekpunt voor bezoekers en bewoners.

Wat ga je precies doen?

Als receptioniste ben je het gezicht én het visitekaartje van onze Vitalis locatie. Je werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van telefoon en mail, ontvangst van gasten en bijbehorende administratieve werkzaamheden en je bent ook een aanspraakpunt voor onze bewoners en familie.

Je bent in elk geval op vrijdag beschikbaar en je werkt volgens wisselend rooster, tussen 8.00 – 19.00 uur ook in de weekenden. De uren en dagen worden in onderling overleg bepaald.

Wat neem jij mee?

We hoeven jou niet te vertellen wat gastvrijheid inhoudt: dat zit in jouw bloed! Het is jouw 2 e natuur om op een correcte en vriendelijke wijze mensen te woord te staan. Je hebt MBO werk- en denkniveau en bent computervaardig. Verder vinden we het belangrijk dat je een prettige telefoonstem en een representatieve uitstraling hebt en dat je flexibel inzetbaar bent, eventueel ook op andere locaties binnen Eindhoven.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Een contract voor 7 maanden
  • Een informele en moderne werkomgeving
  • Kosteloos volgen van opleidingen en trainingen via onze Vitalis academie
  • We belonen onze medewerkers goed volgens de CAO VVT FWG 25 (min. € 1.747,66 – max. € 2.397,39 bruto per maand, excl. toeslagen) bruto per maand)
  • Eindejaarsuitkering van 7,4%.