Receptionist(e) voor wooncorporatie Ymere

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist(e) voor wooncorporatie Ymere

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Spirit zoekt: Receptionist(e) voor wooncorporatie Ymere in Amsterdam

Geef jij gasten en collega’s altijd een warm welkom en kunnen zij bij jou terecht met al hun vragen? Heb je passie voor high-end hospitality en zet jij graag een extra stap om verwachtingen te overtreffen? Dan is onze parttime vacature als receptioniste bij het hoofdkantoor van Ymere in Amsterdam iets voor jou!

Een dag als Receptionist(e)

Als receptionist(e) ontvang jij gasten op een vriendelijke manier zodat iedere gast zich thuis voelt. Jij bent het aanspreekpunt, denkt actief mee en zorgt ervoor dat altijd alles tot in de puntjes geregeld is. Binnen een huiselijke en professionele sfeer weet jij makkelijk te schakelen tussen de verschillende taken.

Wat deze functie zo ontzettend leuk maakt is de extra guest service die je verzorgt zoals; het schenken van een lekker kopje koffie of thee en het beantwoorden van telefonische vragen en e-mails. Tevens bedien je de intercom van de parkeergarage,  reserveer je de vergaderruimtes, verwerk je de post en beheer en bestel je kantoorartikelen. Door jouw up to date kennis over de mogelijkheden op de locatie weet je alle vragen van bezoekers, medewerkers en leveranciers uitstekend te beantwoorden. Echt elke dag op deze locatie is anders! Ga jij deze uitdaging aan?

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

  • Een fantastische werklocatie;
  • Een uitdagende parttime functie die je parttime kunt vervullen;
  • Een baan waarin ondernemendheid en zelfstandigheid centraal staan;
  • Een zeer aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.