Receptionist(e) voor toonaangevende verzekeraar Amsterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist(e) voor toonaangevende verzekeraar Amsterdam

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Spirit zoekt: Receptionist(e) voor toonaangevende verzekeraar Amsterdam

Heb je passie voor high-end hospitality en verzorg jij gasten het liefst tot in de puntjes? Wil jij het visitekaartje zijn van een toonaangevende verzekeraar in Amsterdam én wil jij per direct starten met een nieuwe (bij)baan inclusief vaste uren? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Verzekerd van een goed ontvangst

Als receptionist(e) bied je een warm welkom en uitstekende service aan bezoekers en medewerkers van deze toonaangevend verzekeraar. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die de gasten niet zomaar vergeten. Dagelijks sta je in de ontvangsthal waarbij je zorgt voor een perfecte registratie en een lekker kopje koffie of thee. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor medewerkers en leveranciers. Als spin in het web beantwoord je ook telefonische vragen, reageer je op e-mails, maak je bezoekerspassen aan en houd je de ontvangsthal netjes. Deze (bij)baan is goed te combineren met bijvoorbeeld een studie. Waar het in deze baan om draait: nieuwe ervaringen creëren én delen. Hierdoor is elke dag anders! Ga jij deze uitdaging aan?

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

  • Een parttime (bij)baan die goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie;
  • Een dynamische, zelfstandige parttime functie;
  • Een enthousiast en gedreven team van collega’s;
  • Een aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.