Receptioniste Telefoniste

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptioniste Telefoniste

21 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Receptioniste/ Telefoniste (20 uur)

Enthousiaste Receptioniste/ Telefoniste die ons receptieteam komt versterken

Bedrijfsprofiel

XLLease, gevestigd in Apeldoorn, is een universele leasemaatschappij die staat voor kwaliteit, servicegerichtheid en persoonlijk contact. Wij nemen onze klanten werk uit handen en staan hen met advies en kennis van zaken graag terzijde. Het team bestaat uit circa 30 medewerkers en is onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services.

Werkzaamheden

Als receptioniste/ telefoniste ben jij het visitekaartje van ons kantoor. Je weet precies hoe je je gasten te woord staat. Je werkt 20 uur in de week verdeeld over 5 werkdagen (maandag t/m vrijdag), in wisseldiensten met een collega receptioniste, tussen 08.00 – 18.00 uur. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het klantcontact per e-mail, aan de balie, via de chat en aan de telefoon. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en weet de klantvraag op een efficiĆ«nte wijze uit te zetten binnen de organisatie en houdt de grip op een snelle opvolging. Je bent zeer gastvrij en vindt het heerlijk om klanten in de watten te leggen. Daarnaast heb je oog voor detail.

Verantwoordelijkheden

Je krijgt de verantwoordelijkheid over de receptie, ontvangt klanten en voorziet ze van een kopje koffie/ thee. Je beheert klantcontact via de telefooncentrale, mail, chat en social media. Draagt zorg voor in- en uitgaande post, plaatst bestellingen van o.a. kantoorartikelen, boodschappen voor onze keuken.

Je ondersteunt de Office Manager met; o.a. agendabeheer, organisatie van bijeenkomsten, facilitaire ondersteuning en verricht administratieve handelingen voor de overige afdelingen.