Receptionist(e) op de Zuidas

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist(e) op de Zuidas

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Altijd al willen werken op een mooie locatie aan de Zuidas? Dan is dit je kans! Spirit Hospitality Services is per direct voor diverse zakelijke hoofdkantoren op zoek naar enthousiaste, gastvrije collega’s met een passie voor high end service!

Een dag als Receptionist(e) op de Zuidas

Als receptionist(e) bied je een warm welkom en uitstekende service. De kunst is om van hun bezoek een ervaring te maken die ze niet zo 1-2-3 vergeten. Met jouw continue oog voor bezoekers, omgeving en detail weet je overal pro actief op in te spelen. Wat deze functie zo ontzettend leuk maakt is de extra guest service die je verzorgt zoals; het schenken van een lekker kopje koffie of thee, het beantwoorden van telefonische vragen en e-mails. Tevens reserveer je de vergaderruimtes, verwerk je de post en beheer en bestel je kantoorartikelen.
Je bent het verlengstuk van de facility manager en ondersteunt de catering en het Facility management bij evenementen en projecten. Door jouw up to date kennis over de mogelijkheden op de locatie weet je alle vragen van bezoekers, medewerkers en leveranciers uitstekend te beantwoorden. Echt elke dag op deze locatie is anders! Ga jij deze uitdaging aan?

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt:

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je, begeleiden je en leiden je tussentijds verder op. Verder bieden wij:

  • Een fantastische werklocatie;
  • Parttime en fulltime mogelijkheden;
  • Een dynamische functie waarin zelfstandigheid centraal staat;
  • Enthousiaste, leuke en gedreven collega’s in je team;
  • Een zeer aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.