Receptionist(e)/Barista in Rotterdam

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist(e)/Barista in Rotterdam

27 juni 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Spirit zoekt: Receptionist(e)/Barista in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een inspirerende werkomgeving en heb jij affiniteit met horeca? Lees dan snel verder! Spirit Hospitality Services is namelijk op zoek naar een parttime Receptionist(e)/Barista voor een innovatieve organisatie in Rotterdam.

Barista met een beetje extra

Jij bent hét visitekaartje van de desbetreffende organisatie en verwelkomt gasten en medewerkers op zeer gastvriendelijke wijze. Er zijn verschillende bedrijven in het pand gevestigd. Je meldt bezoekers van deze bedrijven aan en daarnaast beman je de koffiebar. Het cafetaria is dé plek voor business & pleasure. Gasten kunnen bij jou terecht voor de beste koffie en eventueel een lekkere snack. Als spin in het web serveer je de gasten, beantwoord je vragen en handel je telefoontjes af. Je gaat zelfstandig te werk en zet een hoogwaardige 5* dienstverlening neer.

Deze innovatieve organisatie biedt een inspirerende werkomgeving voor de moderne professional en is voorzien van de nieuwste faciliteiten. Zo beschikt deze multi-tenant building over state-of-the-art vergaderruimtes, een in-house gym, een restaurant en een gloednieuwe entreehal waar de beste koffie wordt geserveerd!

Wat Spirit Hospitality Services jou biedt

Werk je bij Spirit dan ben je verzekerd van de hoogste mate van persoonlijke aandacht. Wij trainen je en begeleiden je, zodat je goed getraind aan de slag gaat. Verder bieden wij:

  • Een fantastische werklocatie in een snelgroeiende, internationale omgeving;
  • De mogelijkheid om parttime aan de slag te gaan op vaste dagen;
  • Een aantrekkelijk salaris en reiskostenvergoeding.