Receptionist(e)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist(e)

27 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Job Offer – Receptionist(e) / Welcomer – Pullman Eindhoven Cocagne – Accor Jobs

Pullman

26/08/2019

Receptionist(e) / WelcomerJob Reference 510509 • Profession Reception | Reception team member (m/f)

Apply to this vacancy Apply to this vacancy

Hotel or Entity Pullman Eindhoven Cocagne Managed hotel

City Eindhoven State Noord – Brabant Region/Country Netherlands Pullman Eindhoven CocagneDe naam Cocagne herinnert aan het land van Kokanje waarover men zei dat het een paradijs was, oftewel Luilekkerland. De naam van het hotel wekt dan ook de indruk dat gasten zich nergens druk over hoeven te maken. Dat klopt helemaal. De ambiance van het hotel is zowel comfortabel als stimulerend. Het design is stijlvol en eigentijds. Het interieur uiterst comfortabel. De service is onberispelijk en vriendelijk. Bar & Restaurant Vestdijk47 verleidt reizigers met smaken uit de hele wereld. De Pullman Fit and Spa Lounge met zwembad is gespecialiseerd in zen-momenten. Pullman Eindhoven Cocagne heeft ook uitstekende zakelijke faciliteiten. Er zijn maar liefst 18 zalen voor vergaderingen, evenementen en congressen. En waar komen de gasten helemaal tot rust? In één van de 320 kamers.

Discover the hotel
Contract

Job LevelJob

Job Fixed-term contract: No Status Full Time Anticipated Start Date 15-09-2019Contact

Heijnen
Skills

Level of Education Vocational education Areas of study Hospitality Management Professional experiences 1 to 2 years Languages essential DutchEssential and optional requirements

Wat hebben wij jou te bieden?
Pullman Eindhoven Cocagne maakt onderdeel uit van de internationale hotelketen Accorhotels en dat brengt vele voordelen met zich mee, want Feel Welcome – Feel Valued is niet voor niets de missie van Accor. Naast de arbeidsvoorwaarden die de meeste bedrijven bieden (een reiskostenregeling, fietsplan, collectiviteitskorting op verzekeringen etc) hebben wij meer voor jou in petto. Wat dacht je van onder andere korting in hotels over de hele wereld en een bonusregeling waarbij je maximaal 7,5% van je jaarsalaris aan bonus kunt verdienen? Klinkt goed toch? Wil jij doorgroeien binnen het hotel of de hotelketen? Dat kan! De Académie Accor biedt een divers pakket aan trainingen aan waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen!
Het fulltime startsalaris bedraagt € 1.889,28. Conform de horeca CAO heb je recht op 10% nachttoeslag als je een nachtdienst werkt, echter hebben we bij Accor hebben we een CAO + en krijg je maar liefst 15% nachttoeslag. Dat is mooi meegenomen toch?!
Solliciteren?
Heet jij onze gasten graag op een persoonlijke manier welkom? Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.
Je kunt schriftelijk solliciteren per e-mail: of per post: Pullman Eindhoven Cocagne, t.a.v. Human Resources, Vestdijk 47, 5611 CA Eindhoven. Voor meer informatie over het hotel en de mogelijkheden kun je contact opnemen met de HR-afdeling op nummer: