Receptionist(e)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist(e)

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Mijn 123inkt.nl

Veilig betalen via:

Wij zijn aangesloten bij:

Wij versturen met:

Kom werken als receptionist(e) bij 123inkt.nl! (24 uur per week)

Je hebt de vriendelijkste glimlach van 123inkt.nl! Dagelijks komen er vele klanten binnen die bestellingen komen afhalen, vragen hebben over een product of misschien wel op bezoek komen voor een van jouw collega’s. Aan jou de taak om de mensen welkom te heten en zich thuis te laten voelen. Wij zoeken een enthousiaste receptionist(e) / baliemedewerk(st)er voor drie dagen in de week (woensdag t/m vrijdag) van 09.00 uur tot 17.30 uur.
Hoe ziet jouw dag eruit?
Om 09.00 uur begint jouw dag. Het is een drukte van jewelste, want vele collega’s beginnen rond dit tijdstip en komen binnendruppelen met een ‘Goedemorgen!”. Voor onze klanten zijn wij ook vanaf 09.00 uur geopend, dus vanaf dat moment moet de balie uiteraard bemand zijn.
Je opent de agenda en daarbij heb je een overzicht van alle meetings die gepland staan, zo weet je ook wanneer je gasten kunt verwachten. Zodra deze gasten er zijn bel jij de juiste collega op zodat hij of zij hiervan op de hoogte is.
Ieder moment van de dag kunnen er klanten naar binnen lopen. Het is dus van belang dat er altijd iemand achter de balie zit. De receptie is tevens ook een verkooppunt. Onze klanten komen ook regelmatig langs om inkt, printer supplies of kantoorartikelen te kopen. Samen met jouw collega zorg je ervoor dat iedereen vriendelijk wordt begroet en goed wordt geholpen. Je bent stressbestendig en een echte doorzetter die de klant met een glimlach bedient.
Je hebt goede communicatieve vaardigheden, het vermogen om je energie en snelheid aan de behoeften van de klant aan te passen en je kunt omgaan met stressvolle situaties. Herken jij jezelf in deze functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wat vragen wij?
Om te beginnen: een enorme dosis gezelligheid en collegialiteit! Maar verder vragen wij ook:

 • Beschikbaar voor 24 uur per week van woensdag t/m vrijdag (geen andere mogelijkheid);
 • Flexibele werkhouding en voor collega’s willen invallen bij afwezigheid;
 • Je hebt werkervaring binnen een soortgelijke functie;
 • Je hebt kennis van Microsoft Office;
 • Je bent representatief en kan meerdere ballen hooghouden;
 • Bij voorkeur in bezit bent van eigen vervoer.

Wat bieden wij?

 • Een uitstekend salaris;
 • Centrale locatie, binnen 30 minuten van Amsterdam en Utrecht;
 • Pendelbus van Station Hilversum naar bedrijfslocatie;
 • Een gezellig bedrijfsrestaurant;
 • Iedere 2 weken een massage;
 • Een gezellige werkomgeving met de leukste collega’s!

Werktijden:
Woensdag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur.
Over 123inkt.nl
123inkt.nl is een bedrijf met veel jonge en ambitieuze medewerkers en een bijzondere bedrijfscultuur. Ons team van ruim 300 mensen werkt hard om onze leidende positie te behouden en te verstevigen. We werken vanaf 1 locatie, waardoor we onderling veel contact hebben. Bovendien weten we zo snel wie wat doet. Wil je alvast weten waar je te werken komt? In deze video geven we je alvast een kijkje bij 123inkt.nl:
Je voelt je bij ons snel op je gemak, want de werksfeer binnen het team van 123inkt.nl is toegankelijk en informeel. We maken regelmatig tijd vrij voor gezellige borrels en uitjes, zowel met de afdeling als met het hele bedrijf.
Zo kennen onze klanten ons bedrijf:
Al onze klanten, dat zijn er nogal wat. Want 123inkt.nl is met ruim 2,5 miljoen klanten marktleider als het gaat om de online verkoop van inktcartridges, toners en fotopapier. Het gaat dan zowel om particulieren als (grote en kleine) bedrijven. 123inkt.nl heeft het grootste assortiment printer supplies op voorraad en een enorm snelle levering. Onze klanten krijgen de allerbeste service en de voordeligste prijzen, dat dit gewaardeerd wordt blijkt wel uit de beoordelingen die wij jaarlijks van hen ontvangen tijdens de Nationale Thuiswinkel Awards. Dit is het resultaat van een beleid waarbij customer service centraal staat bij alles wat we ondernemen.
Sinds de start van onze webwinkel in 2000 groeiden we explosief. We mogen ons één van de succesvolste webwinkels van Nederland noemen. Maar we zitten niet stil en zoeken constant naar vernieuwing en verbetering. Daar kunnen we jouw hulp en deskundigheid maar al te goed bij gebruiken!