Receptionist(e)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist(e)

15 augustus 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Daelmans Banket B.V. is een internationaal familiebedrijf dat jaarlijks over de gehele wereld voor één miljard genietmomenten zorgt. Op drie locaties produceren wij overheerlijke koek- en banket voor tientallen nationale en internationale private labels en het merk. Vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwkuijk en onze kantoren in de UK en USA werken wij intensief samen met vrijwel alle grote retailers en Out of Home organisaties. Onze producten worden verkocht door vrijwel alle supermarkten in Nederland als private label of onder het Daelmans merk. Daarnaast exporteren wij naar een 30 tal landen over de gehele wereld. Wij spelen in diverse markt- en productsegmenten een toonaangevende rol, waaronder stroopwafels.

Wij zijn in Nieuwkuijk op zoek naar een stralende, enthousiaste collega in de functie van:

Receptionist(e) (parttime 20 uur)

Wij zoeken: 
Als receptionist(e) ben jij hét visitekaartje van onze organisatie en houd je je bezig met:

  • bedienen en beantwoorden van de telefooncentrale;
  • ontvangen en begeleiden van bezoekers;
  • verwerking en verdeling van de inkomende en uitgaande post;
  • boeken van (buitenlandse) dienstreizen en reserveren van hotels, restaurants, taxivervoer en autohuur;
  • beheer van het drukwerk en kantoorartikelen;
  • ondersteunende secretariële werkzaamheden voor directie en het managementteam, bijvoorbeeld inplannen van vergaderingen.

Jij bent:
Jij runt samen met je parttime collega het secretariaat. Je werkt ongeveer 20 uur per week. In de vakantieperiode en bij eventuele afwezigheid van je collega ben je bereid om elkaar te vervangen, je werkt dan 40 uur per week. Jij beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding afgerond als receptionist(e) (of iets soortgelijks). Jij hebt al ervaring opgedaan in een internationale omgeving. Jij beschikt over uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden, hebt kennis en beheersing van relevante computerprogramma’s als Word, Excel, en ERP en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Je rapport aan de manager HR.

Wij bieden:

Wij bieden een verantwoordelijke en uitdagende functie in een enthousiast team bij een gezond en internationaal groeiend familiebedrijf in een cultuur die zich laat kenmerken door de waarden oer-Hollands, creatief, ambitieus, gedreven en authentiek. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Jouw reactie:

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en zou je graag bij onze internationale organisatie aan de slag willen? Jouw sollicitatie voorzien van cv, kun je mailen naar