Receptionist(e)

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptionist(e)

11 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

Receptionist(e)

Ben jij het nieuwe visitekaartje van de PZEM?

Als je in de vroege dienst begint, start jouw dienst met het uitschakelen van het alarmsysteem. Je bent als eerste binnen en controleert het pand van binnen en buiten op bijzonderheden. Daarna start je de computer op, je leest de rapportage en werkt de mail bij.

Je zorgt ervoor dat je klaar bent voor de opening van het pand. De bezoekerslijst heb je klaargelegd en de bijbehorende badges liggen klaar om ingeschreven te worden. Vanaf 08.00 uur gaat het pand open, je groet de collega’s en beantwoord eventuele vragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de telefooncentrale, klanten bellen met vragen of zijn op zoek naar hun contactpersoon.

Gedurende de dag houdt je een rapportage bij zodat jouw collega die je aflost weet wat er speelt en waar hij/zij op moet letten. De avonddienst begint met na 18.00 met het afsluiten en controleren van het pand.

Wat heb je nodig om deze functie uit te voeren?

  • Je bent vriendelijk naar de bezoekers en medewerkers
  • Je bent bereid om de opleiding MBO 2 Beveiliging te volgen, of bent reeds in het bezit van dit diploma
  • Je bent doordeweeks beschikbaar tussen 06.00-21.00 uur (ochtenddienst van 06.00-13.00 en avonddienst van 13.00-21.00 uur)

Wat biedt DeltaSafe Security?

  • Salaris en reiskostenvergoeding conform cao Particuliere Beveiliging;
  • Gemiddeld 30-38 uur per week;
  • Bij gebleken geschiktheid is een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bespreekbaar;
  • Je komt te werken bij een hecht, jong team bij een bekende Zeeuwse werkgever waarin een rustige maar goede sfeer heerst.

Interesse in deze baan?

Vul dan snel het sollicitatieformulier in op onze website! Wij nemen dan met jou contact op om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken. Hou er rekening mee dat een screening van de Politie onderdeel uitmaakt van deze procedure.