Receptioniste

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het uitbesteden van uw klantenservice

Receptioniste

3 juli 2019 Vacatures 0

Functieomschrijving

  • AMSTERDAM
  • |
  • Receptie
  • |
  • 25 uur

Receptioniste in AMSTERDAM

SolliciteerBevestig je inschrijving voor je vacaturemelding

E-mail deze vacature

jouw naam jouw e-mail naam vriend e-mail vriend Versturen

Werken in een echt Amsterdamse omgeving met een schitterend uitzicht in de haven van Amsterdam? Dat kan! In deze functie ga jij aan de slag als Receptioniste op locatie bij Bunge in Amsterdam.

Wat ga je doen?

In deze functie ga jij aan de slag als Receptioniste op locatie bij Bunge in Amsterdam. Jij wordt hét gezicht vanuit Sodexo van de locatie en verwelkomt de gasten en medewerkers van Bunge met een gastvrij ontvangst!
De Hospitality medewerkers van Sodexo zetten net dat stapje extra als het gaat om gastvrijheid bij onze klanten. Het doel van onze service: onze klant en haar gasten en medewerkers elke dag meer comfort en kwaliteit bieden.
Als Receptionist(e) ben je het eerste en het laatste aanspreekpunt voor bezoekers en gebruikers van het pand en daarmee hét visitekaartje van het bedrijf. In deze functie weet jij de gast het gevoel te geven dat hij/zij welkom is. Je ontvangt gasten, geeft bezoekerspassen uit en neemt de telefoon aan. Ook wanneer het rustig is aan de receptie zit jij niet stil! Jij gebruikt deze tijd goed en gaat aan de slag met de administratie: Je houdt je bijvoorbeeld bezig met de post en je beheert de kantoorartikelen op locatie.
Je komt te werken in een team van twee receptionistes. Jullie werken volgens een rooster, de werktijden liggen tussen 06.00 en 18.00 uur.
De eerste zes maanden zal je 30 uur per week werken, daarna gaat het om 25 uur per week.